Znakovi koji odaju da je vrijeme za prekid

Nekad ste se svađali oko bitnih stvari, ali sada se svađate oko svega. Ako si postala zainteresirana za druge ili ti paše njihovo flertovanje s tobom, to znači da nisi zadovoljna s onim što već imaš, piše index.hr.

To je ono vrijeme kad se nije dogodilo ništa veliko i strašno, ali svejedno nešto nije u redu.

1. Svađate se oko svega

Nekad ste se svađali oko bitnih stvari, ali sada se svađate oko svega. Ovo prvo sasvim je normalno. Ovo drugo, znak je da nešto definitivno nije u redu.

2. Ostaješ sve duže i duže na poslu

Bit zaljubljenosti je uvijek željeti više. Ako više ne osjećaš želju za što bržim povratkom kući, trebala bi se zapitati zašto.

3. Sve što on radi ti smeta

Kad smo ludo zaljubljeni, ne obraćamo previše pažnje na partnerove mane, iako su one vrlo vjerovatno bile tu i na samom početku. Ako je odjednom njegovo ostavljanje čarapa po podu i slično prestalo biti “slatko”, to bi mogao biti znak da ste se počeli udaljavati.

CentralnoGrijanje

4. Češća druženja s prijateljicama

Kad se vratiš u prošlost i na tvoj početak s njim, vrlo vjerovatno da si u tom razdoblju zanemarivala ženska druženja, barem malo. Ali, sad se ploča promijenila i jedva čekaš takve večeri, jer one znače i pauzu od partnera.

5. Ne želiš se žrtvovati

Ručak kod njegovih, večera kod njegovog šefa, druženje s njegovim prijateljima… Ni prije ti se možda nije dalo ići na takve evente, ali si išla zbog njega, jer to je ljubav. No, sad ti takve stvari više ni ne padaju na pamet.

6. Flert

Prije ti nije trebala ničija pažnja, osim njegove. No, i to se promijenilo. Ako si postala zainteresirana za druge ili ti paše njihovo flertovanje s tobom, to znači da nisi zadovoljna s onim što već imaš.

(index.hr)