Zmajevima uzimane mjere za Tom Tailor odijela

0
164

Kasno sinoć na pripreme u Innsbruck su stigli Haris Medunjanin i Toni Šunjić, tako da će selektor Sušić na večerašnjem treningu imati na raspolaganju sve igrače.

Prijepodnevne aktivnosti bh. tima su protekle u radnoj atmosferi, ali ne na terenu, kao što su navikli naši reprezentativci. Jutro je bilo rezervisano za uzimanje mjera za službena odijela koja će reprezentacija BiH nositi na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, piše na oficijelnoj stranici Nogometnog/Fudbalskog Saveza BiH.

Komercijalna direktorica za BiH Tom Tailor-a Sabina Kovačević govori o svojim iskustvima sa bh igračima, sa kojima se prvi put susreće.

„Ja sam prijatno iznenađena, znam da se radi o zvijezdama, ali svi su bili ljubazni, susretljivi i odgovarali na sve zahtjeve nas i fotografa. Zrače pozitivno i tu energiju su prenijeli i na sve nas. Tom Tailor i Sportina group će bodriti „Zmajeve“ na svim utakmicama, ne samo u Brazilu, već i ubuduće“, kazala je ona.

Kapiten tima Emir Spahić se takođe osvrnuo na današnje aktivnosti: „Bilo je simpatično ovo mjerenje i moram reći da je sve odrađeno profesionalno. Drago mi je da ćemo nositi Tom Tailor odjeću na Svjetskom prvenstvu i nadam se da će odgovarati našim potrebama.“

(brzevijesti.ba)