Žene, ovo je šest stvari koje možete naučiti od muškaraca

0
81

Suzdržavanje od izražavanja emocija u situacijama kada se ne zahtijeva da se one iskažu neće prikazati žene ravnodušnima i tvrdog srca, već praktičnima i realnima.

Oba spola potpuno su različita, i jedna i druga strana ima svoje prednosti i mane.

Ali evo što muškarci smatraju da bi žene trebale od njih naučiti.

Logika

Život bi bio puno lakši kad bi žene shvatile da sve što se događa u životu ima logičnu pozadinu. Muškarci svoje odluke donose na osnovi urođene logike, a žene su potpuno nesvjesne toga, piše TOI.

Emocije nisu uvijek vidljive

Žene moraju naučiti da svaka situacija ne zahtijeva izlive emocija. Suzdržavanje od  izražavanja emocija u situacijama kada se ne zahtijeva da se one iskažu neće prikazati žene ravnodušnima i tvrdog srca, već praktičnima i realnima.

Nije sve tako crno

Žene žele pokazati da im je stalo, a njihovo ponašanje muškarci shvaćaju previše intenzivno. Žene često pretjerano reagiraju i zbog najmanjih sitnica. Ako od muškaraca nauče kako biti ležernije, uživat će u životu kao nikada prije, smatraju muškarci.

Lakše malo s tračanjem

Istina je da i muškarci tračaju, ali žene bi trebale naučiti da nije svaka situacija podloga za trač. Suzdržite se od ogovaranja i naučite se kontrolirati, poručuju.

Budite pune humora, opustite se

Nisu samo žene te koje traže partnera koji ima smisao za humor. Odlična je to osobina i kod žena pa se nemojte ustručavati, poručuju muškarci.

Princ i princeza, bijeli konj… Žene, vratite se u realnost

Žene često žive u svom svijetu mašte i imaju svoja očekivanja od veza i brakova. Naučite prihvatiti stvarnost, poručuju muškarci.

(Avaz)