Zatvorenik izveo čudesan bijeg da bi video djevojku za Dan zaljubljenih

Pritvorenik iz Arizone zadobio je duboke posjekotine kada se provlačio kroz bodljikavu žicu kako bi uspio da stigne na dogovoreno mjesto i sastane se sa djevojkom.

Jedan pritvorenik iz Arizone, preskočio je dva zatvorska zida i provukao se kroz bodljikavu žicu da bi se na Dan zaljubljenih sastao sa djevojkom.

Joseph Andrew Dekenip uhvaćen je nekoliko sati nakon što je juče pobjegao iz okružnog pritvorskog centra. Kako je saopšteno iz šerifove kancelarije, Dekenip (40) će morati i da posjeti ljekara zbog dubokih posjekotina koje je zadobio provlačeći se kroz bodljikavu žicu.

CentralnoGrijanje

List “Arizona ripablik” izvještava da je Dekenip uhapšen bez opiranja pošto je stigao u jedan salun u mjestu Kulidž, 56 kilometara jugoistočno od Finiksa, gdje ga je čekala djevojka. Ipak, njihov susret je kratko trajao i on je ubrzo vraćen iza rešetaka.

Dekenip je uhapšen 10. januara zbog sumnje da je krao vozila, krijumčario ukradenu imovinu, nelegalno upravljao avionom i vozio motorno vozilo iako mu je vozačka dozvola suspendovana. Prema riječima zvaničnika, Dekenip se sada suočava sa optužnicom za bježanje iz zatvora.

(Vijesti.ba)