Volvo Estate koncept trebao bi odmah u proizvodnju (video)

0
118

Kako li je Volvo samo pametno odigrao igru s konceptima koje nam servira u posljednje vrijeme. Nakon studije kupea iz Frankfurta i one crossovera iz Detroita u Ženevu stiže studija karavana prozvana jednostavno Estate koncept. Ne morate previše mozgati da biste zaključili kako je ovo samo praktičnije pakiranje limuzinske studije iz Frankfurta koje najvjerojatnije najavljuje novu generaciju Volvove V obitelji…

Stavite li jedan pored drugog koncept iz Frankfurta i ovaj spremljen za Ženevu i pogledate li ih od naprijed nećete moći naći nikakvu razliku. Ona je vidljiva tek kada oba koncepta promotrite zboka ili straga. Tome je tako jer je konceptni Estate kako i samo ime kaže studija karavana koju ćemo vidjeti u Ženevi. I to kakva studija karavana, ona koju bismo istog trena željeli vidjeti u proizvodnji bez ijedne stilske izmjene kada je vanjština u pitanju.

Unutrašnjost je pak priča za sebe. Volvo je oduvijek poznat po svojoj pedantnosti i vrhunskom dizajnu kada je putnička kabina u pitanju. To je i ovog puta došlo do izražaja, pa nam je gotovo krivo što ista takva neće i u serijski automobil. Ono što će se ondje naći nova multimedija koja će zaživjeti na novoj generacije crossovera XC90.

Dok mi ne doznamo što se to krije ispod prednjeg poklopca ove studije vi uživajte u njenom video materijalu koji pokriva sve njegove segmente.

 

(automotoportal.hr)