U šumi kod Pala pronađen leš muškarca bez glave i vrata

U mjestu Čatora, opština Pale, lovac je pronašao tijelo bez glave i vrata sedamdesetdvogodišnjeg muškarca sa Pala čiji su inicijali R.S, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

 

 

Srna nezvanično saznaje da je riječ o Ratku Samardžiji.

 

Policijskoj stanici Pale je 7. decembra oko 8.30 sati prijavljeno da je jedan lovac pronašao tijelo nepoznatog muškarca.

 

Po ovlaštenju dežurnog tužioca policijski službenici Sektora kriminalističke policije i Policijske stanice Pale izašli su na lice mjesta i izvršili uviđaj, te konstatovali da se u blizini lokalnog makadamskog puta Majdani-Čatora-Vitez nalazi tijelo muškarca u ležećem položaju, bez glave i vrata, prekriveno sa dva centimetra snijega.

CentralnoGrijanje

 

Na tijelu su uočene povrede i oštećenja tkiva i kože između ramena, nastale, najvjerovatnije, usljed ugriza životinja, te povrede glave koja je pronađena u neposrednoj blizini leša. Na snijegu su primijećeni vidljivi tragovi životinja.

 

Izvršenim spoljnim pregledom tijela, drugi tragovi povreda nisu uočeni.

 

Po ovlaštenju dežurnog tužioca, jučer je u mrtvačnici “Sveti Marko” u Istočnom Sarajevu vještak sudske medicine izvršio obdukciju, te konstatovao da je smrt nastupila usljed smrzavanja.

Avaz

OSTAVITI ODGOVOR

Vaš komentar
Molimo upišite vaše ime