Trendy modeli farmerki za žene iznad 50 godina

0
102

Da se razumijemo, ove modele mogu da nose praktično sve generacije, ali su nam ovoga puta inspiracija bili fenomenalni stilski postovi na Instagram nalozima influenserki koje su zakoračile u pedesete godine.Janet Gunn stoji iza naloga pod nazivom The Grateful Gardenia, originalno iz Teksasa. Ova dama je vremenom postala svojevrsni stilski guru a sada sa svojom porodicom živi u Los Anđelesu. 

Janet se bavila najraznolikim poslovima (od stjuardese, preko glumice do dizajnera nakita) obišla je dobar dio planete i izgradila vrlo upečatljiv, ali odmjeren i moderan damski stil.Melissa Meyers inflenserka je i bloger iz Los Anđelesa, a njen fokus bazira se na ljepoti, stilu, putovanjima i wellness-u, dok njen blog The Glow Girl, propagira osnaživanje žena da prigrle ideju najbolje verzije sebe, stare dostojanstveno i kultivišu svoj unutrašnji sjaj. 

Obe dame imaju preko 50.000 vjernih pratilaca, a kada je u pitanju stil ističu se vještim načinom kombinovanja jednostavnih komada i naglašavanjem najboljeg.

Objema je džins jedan od odmiljenih komada, a sa nama su podijelile koje modele u posljednje vrijeme nose najčešće i kako ih stilizuju.

Visok struk

Ovo je model koji prvenstveno ističe figuru, a odlično izgleda ukoliko se opredijelite za model u klasičnoj svijetlo plavoj boji, te ga spojite sa omiljenim jesenjim komadom trenčom i popularnom majicom ili duksericom sa printom.

Sječene nogavice

Ovaj model idealan je jesenji komad zbog sveopšte popularnosti kaubojki – čizama koje su se prije par sezona vratile na velika vrata i nemaju namjeru da se skinu sa trona vodećih aksesoara.

(Avaz)