Tražiš ljubav online? Evo kakvu sliku moraš imati!

0
108

Prvo što će bilo tko primijetiti je tvoja profilna slika • Istraživanja pokazuju da je osoba s profilnom slikom koja pokazuje cijelo tijelo puno privlačnija muškarcima od one koja na profilnoj slici ima samo portret

POJAVOM Facebooka i sličnih društvenih mreža, ljubavni životi mnogih sramežljivih osoba napokon su počeli cvjetati.

Uz one sramežljive, na internetu ljubav traže i oni koji nemaju problem sa crvenjenjem u javnosti. Bez obzira kojoj skupini pripadaš, prvo što će bilo tko primijetiti je tvoja profilna slika.

Istraživanja pokazuju da je osoba s profilnom slikom koja pokazuje cijelo tijelo puno privlačnija muškarcima od one koja na profilnoj slici ima samo portret ili ima sliku koja ju uopće ne predstavlja. Muškarci su vizualni tipovi, pa je sasvim jasno da odmah vole vidjeti “što se nudi”, što profilna slika na kojoj je samo lice ne omogućuje.

Žene koje su na nekim stranicama za pronalaženje partnera uključile sliku koja pokazuje njihovo tijelo dobivaju čak 203 posto više klikova od onih koje imaju sliku glave, a osim klikova, ove prve dobivaju i 60 posto više poruka.

Slika koja privlači najmanje interesa je poznati “selfie”, na kojoj je očito da ju je osoba uslikala sama. Muškarci takvu ženo često smatraju taštom, pa pokazuju i manji interes za upoznavanje.

(Index.hr)