Suad Ćesir: Smaju ne mogu vratiti, s njegovog mezara poručujem da ima Boga i da će ih kazna stići

Priča o zlostavljanju i tragičnoj smrti četverogodišnjeg Smaje Ćesira potresla je region. U ekskluzivnom razgovoru za portal “Dnevnog avaza” otac ubijenog dječaka, Suad Ćesir tvrdi da nije znao da su njegova djeca zlostavljana.

– Nije mi jasno šta me sve snašlu u životu, mogu samo crknuti, ali ne možeš ni crknuti. Ali živjeti moram radi djevojčice. Ne daj Bože nikome da se ovo desi. Ni najvećem dušmaninu ne bih ovo poželio, rekao je na početku razgovora vidno potreseni Ćesir.

Na pitanje da li je dječak žrtva zlostavljanja, Suad je odgovorio da su svi krivi.

– Svi su oni krivi, a ja nisam ništa znao o zlostavljanju. Smaju ne mogu vratiti, a s njegovog mezara poručujem da ima Boga i da će ih kazna kad tad stići, kazao je Ćesir.

Suad Ćesir je za portal “Dnevnog avaza” govorio o Eni Lipa, majci ubijenog dječaka.

CentralnoGrijanje

– Mi smo bili u vanbračnoj zajednici, na početku je sve bilo uredu, ali kasnije su došli problemi. Ona je bila ters žena, nekoliko puta je odlazila i dolazila od mene. Preko svega sam prelazio zbog djece. Zadnji put kada je otišla, više se nije vraćala.

Ćesir je istakao da na ubijenom dječaku Smaji nije primijetio tragove zlostavljanja.

– Na maloj Ilhani sam vidio ožiljak na licu. Pitao sam dijete: Šta ti je bilo? Ona mi je odgovorila da je majka udarila šakom jer joj je prosula šminku. U zadnjih 20 dana vidio sam Smaju rahmetli da je slomio ruku. On mi je rekao da je pao, a ja nažalost nisam znao šta se dešava, rekao je Ćesir.

(Avaz.ba)