ŠOK: Ilma Karahmet ispala iz X Factora!

Za Ilmu Karahmet šou je gotov. Djevojčica koja je oduševila publiku od samog početka X Factora neće pjevati u finalu 23. marta.

Učesnici su imali možda najteži zadatak do sada, jer su svi pjevali pjesme svojih mentora. Željkovi puleni Maid i Daniel pjevali su “Nije ljubav stvar” i “Ljubavi”, Lukijan i Emina “Još ti se nadam” koju Emina izvodi sa Sašom Kovačevićem, Doktori Kristininu “Da te volim”, Ilma “Kao ptica na mom dlanu” Pilota i Tamara Kikijevu pjesmu “Slučajno”.

U duel je publika poslala Ilmu Karahmet i Maida Hećimovića, a gledaoci su bili zaduženi i za biranje “pjesme spasa”. Maid je galantno rekao da je iznenađen, ali ne zbog sebe, već zbog Ilme “koja je najbolje pjevala večeras”. Izgleda da ni ona nije očekivala da završi u duelu, jer je rekla da pjesmu nije ni probala?!

Maid je otpevao “Odiseju” Lea Martina, a Ilma “Korake ti znam” Maje Sar, i zaista su oboje bili fantastični.

“Frapantno je kako je publika glasala! Ilma, ti najbolje pjevaš od njih, ali ovo je Maidovih pet minuta”, rekao je Željko. I Kiki je bio šokiran slanjem “dva fantastična vokala” u duel, a svoj glas dao je Ilmi kao “definiciji X Factora”.

CentralnoGrijanje

“Ovo je užasno i boli me, ali glasaću da Ilma ide kući jer mislim da je pretalentovana, ali i premlada”, rekla je Kristina, a Emina prelomila i poslala “vunderkinda” kući, rekavši da zna šta znači “kada u ovom poslu imaš 30 godina, a nemaš nijednu pjesmu”.

U revijalnom dijelu pjevali su Parni Valjak, Ana Stanić, Nataša Bekvalac sa novom pjesmom “Najgora”, ali i jedan neočekivani povratnik!

Slavko Kalezić najprije je bio učesnik, zatim voditelj, a sada zabavljač u “poluvremenu” X Factora! Izveo je pjesmu “Krivac”, a zatim se pokupio sa scene bez da je dobio šansu da popriča sa Anom Grubin, koja ga je zamijenila u emisiji.

Ilmin fantastičan nastup pogledajte u videu:

 

(mondo.rs)