Sloboda počela prodaju ulaznica za utakmicu sa Sarajevom

Sloboda počela prodaju ulaznica za utakmicu sa Sarajevom

RSD Sloboda

Fudbalski klub Sloboda Tuzla organizovao je prodaju ulaznica za duel protiv Sarajeva, u osmom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.  Iako i dalje traje zabrana prisustva navijača na utakmicama bh. fudbala, navijači Slobode žele pomoći svom klubu, pa će tako kupovati ulaznice za naredni duel. 

– Kroz dugogodišnju tradiciju navijači su nam bili bitan faktor, a nerijetko i odlučujući, na putu ka ispunjenju svih naših ciljeva.

RMU Banovići

Cijeneći njihovu podršku i povjerenje koje su nam ukazivali sve vrijeme stvorili smo sebi obavezu da se borimo za FK Sloboda, da mu vratimo staru slavu koju je imao kroz historiju kada su na Tušnju nastupali fudbaleri koji su zlatnim slovima ispisivali historiju i bosanskohercegovačkog, ali i jugoslovenskog fudbala. Put do cilja je težak, trnovit, ali nije nemoguć.

Poštujući svakog, vjerujemo da timskim radom Slobodi možemo vratiti staru slavu i vjerujemo da će tribine Tušnja, kao nekad, biti pune. To možemo ostvariti isključivo kao tim. Zbog toga smo pokrenuli akciju doniranja klubu, a svoje donatorske karte u vrijednosti od 5 KM, saopćeno je iz FK Sloboda.

(Avaz)