Slavna manekenka odbila večerati s arapskim princem za milion funti

0
121

Claudia Schiffer, jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena, za Daily Mail je ispričala kako je zbog svoje sramežljivosti patila na početku karijere, a i otkrila je kako je jednom odbila ‘nemoralnu ponudu’ arapskog princa.

Njemačka manekenka otkrila je da je odbila nemoralnu ponudu od milijun funti kada ju je neimenovani arapski princ poželio odvesti na večeru, prenosi net.hr.

‘Najčudniju ponudu koju sam dobila tijekom svoje karijere uputio mi je jedan arapski princ. Htio je otići sa mnom na večeru i platio bi mi milion funti. Ja sam odbila, no neke su je druge manekenke prihvatile’, prisjetila se 43-godišnja Claudia, majka troje djece, koja smatra da nije sve u novcu.

Ponuda koju je dobila podsjeća na film iz 1993. godine ‘Nemoralna ponuda’, u kojoj milijarder kojeg glumi Robert Redford ponudi liku koji je utjelovila Demi Moore milion dolara da s njim provede večer.

Claudia je priznala kako se zbog svoje sramežljivosti u početku manekenske karijere neprestano crvenila u obrazima, ali joj je u tome pomogla šminka.

(Brzevijesti.ba)