Silikonske kraljice iz Beograda dobile konkurenciju (VIDEO)

0
72

Bliznakinje, rođene sa minutom razlike, dijele sve u životu – posao, kola, Fejsbuk nalog i dečka.

Ovaj bizarni nivo bliskosti nije bio dovoljan za dvije Australijanke – Anu i Lusi Desinke (28) koje su potrošile pravo bogatstvo na estetske operacije kako bi uklonile svaku malu različitost, piše Dejli mejl.

One su uradile identične procedure popunjavanja usana filerima, implante u grudima i lažne obrve i trepavice, što ih je koštalo nevjerovatnih 240.000 australijskih dolara (oko 157.000 evra).

Ove dvije mlade žene iz Perta, provode svaki trenutak zajedno: kada su budne ne odvajaju se. Kada spavaju – to čine zajedno u istom krevetu.

Ana i Lusi koje žive sa majkom takođe imaju istog dečka, i vjeruju da je ovo savršena situacija za jednu vezu. Iako su ranije imale različite momke, to su bila braća ili najbolji drugovi.

“Trenutno se zabavljamo sa jednim dečkom. Troje ljudi je u našoj vezi i sve dijelimo”, objašnjava Ana.

“Nama to nije čudno. Imamo istog dečka i svo troje dijelimo isti krevet. Savršena situacija za jednog muškarca”, dodaje Lusi.

“Imamo isti ukus po pitanju svega, pa je logično da želimo i istog dečka. Zajedno imamo seks, svaki sastanak je utroje. Ili tako ili nikako”, završava Ana.

Od rođenja ove sestre su nerazdvojne. Išle su u isto obdanište, osnovnu i srednju školu, kurs ljepote i koledž.Teško ih je razlikovao i otac Luiđi koji je preminuo 2010. godine dok je majka je uvijek uspijevala da ih raspozna.

“Uvijek smo se igrale, kada ja ne bih željela da pričam sa svojim dečkom, Ana bi se javljala umjesto mene”, prisjeća se Lusi.

Iako su stalno zajedno, nikada se ne umore jedna od druge. “Naravno da se svađamo. Kada ste sa nekim po cijeli dan i cio život, idete jedno drugom na nerve. Ali se na kraju uvijek pomirimo”, kaže Lusi.

Kada im se otac razbolio, napustile su kurs ljepote i posvetile se njegovanju njega. Kada je on preminuo, odlučile su da uvećaju grudi, inspirisane Kim Kardašijan. Od B veličine nastale su grudi broja D.

Iako ih mnogi upozoravaju da njihova bliskost nije zdrava i da neće dobro donijeti drugoj ukoliko se jedna uda i odluči da se odsjeli, one kažu da ne mogu da zamisle takav scenario: “Ne možemo da zamislimo dan koji nećemo provesti zajedno”, kaže Lusi.

(B92)