Romin predsjednik: Benatia je pokvareni lažov!

Romin predsjednik James Pallotta oštro je napao Mehdija Benatiu, optuživši ga da je lagao da želi ostati u klubu.

Benatia je otišao u Bayern za 26 miliona eura, a u ponedjeljak je rekao kako su ga htjeli i Real i Barcelona i kako ih je odbio jer je želio ostati u Romi, no istovremeno je klub želio zaraditi na njemu.

Pallotta mu je žestoko odgovorio kritizirajući njegovo ponašanje i optužujući ga da se pokušao izvući iz usmenog dogovora s Romom.

“Mehdi Benatia je očigledno nastavio sa svojim lažima koje prosipa posljednjih mjeseci!”, rekao je predsjednik a prenijela klupska stranica.

CentralnoGrijanje

“U srpnju u Bostonu postigli smo dogovor da će dobiti povišicu. Osobno mi je rekao da je sretan nakon što sam mu otvoreno kazao kako želimo da ostane. Idućih je mjeseci lagao da želi ostati i o plati, i treneru Rudiju Garciji i suigračima. Lagati meni je jedno, s tim mogu. Ali lagati treneru i suigračima mi je neprihvatljivo.”

“Rekao sam sportskom direktoru Walteru Sabatiniju da Mehdi postaje otrovan i da ga više ne želim, a Rudi i Walter složili su se.” Nije bila stvar u novcu, naša je financijska situacija stabilna, nego u tomu da nam u svlačionici trebaju karakterni momci.”

“Kao Romini suvlasnici, ponekad donosimo teške odluke. A kao Romin navijač duboko sam razočaran da se naš igrač može tako ponašati.”

Benatia je u Romi proveo samo jednu sezonu, došao je prošloga ljeta iz Udinesea za 13,5 miliona eura, piše goal.com.