Poštujte ova pravila i više nećete biti same

Ukoliko ste slobodna cura koja želi da promijeni svoj status trebate da poštujete nekoliko pravila koja će vaše šanse za vezu podići jako visoko.

1.    Nećete pronaći ni jednog momka koji bi mogao da bude potencijal za vezu, ako sjedite u stanu. Prema tome izađite iz kuće. Ne trebate vi sada da idete na neke zabave, ali možda nekoga sretnete u haustoru zgrade ili u najbližoj prodavnici dok kupujete mlijeko.

2.    Ukoliko jednom odbijete sastanak znači da ćete ga odbiti više puta. Trebali biste da izađete na više sastanaka kako biste shvatili koji je najbolji za vas, odnosno koji bi dečko mogao da bude potencijal za vezu. Kada vas neko pozove da izađete nemojte nikada odbiti, jer nikada ne znate šta se krije iza nekoga.

CentralnoGrijanje

3.    Jeste li primijetili kada imate dečka da onda imate i više udvarača. Prema tome uvijek budite u igri i dopustite da vam se momci udvaraju, jer će ih onda biti sve više. To se dešava zato što su žene onda samopouzdanije i šalju dobre vibracije.

4.    Najgore što vam se može desiti na nekom sastanku je da vam dečko priča samo o sebi, svom poslu ili svom autu, a možda i o bivšoj curi sa kojom je nedavno raskinuo. Nemojte da brinete zbog toga, jer ćete onda bar imati o čemu pričati sa prijateljicama.

(ljepota.ba)