Posljednja poruka kćerke Robina Williamsa

robin i zelda

Kćerka Robina Williamsa, Zelda Williams, oglasila se na Twiteru dirljivom porukom kojom je odala počast svom ocu. “‘Ti – samo ti ćeš imati zvijezde, kao što ih niko nije imao… U jednoj od zvijezda ja ću živjeti.

U jednoj od njih ja ću se smijati. I tako će biti kao da se sve zvijezde smiju, kad noću pogledaš u nebo… Ti – samo ti – imaćeš zvijezde koje mogu da se smiju” – Antoan de Sent Egziperi

“Volim te. Nedostaješ mi. Pokušaću da i dalje gledam gore”, napisala je Zelda Williams na Twitteru, povodom smrti njenog oca Robina Williamsa koji je pronađen mrtav u svom stanu.

U svojoj, najvjerovatnije posljednjoj poruci koju je na društvenim mrežama ovaj glumac ostavio, objavio je staru fotografiju sa kćerkom iz vremena kad je bila beba.

CentralnoGrijanje

Ovaj strastveni ljubitelj video igara, svojoj kćerki dao je ime po liku iz “Legende o Zeldi” (The Legend of Zelda).

Inače, Američka filmska akademija se od velikog glumca oprostila “twitom” sa slikom dobrog duha iz crtanog filma “Aladin”, kom je Williams pozajmio glas.

“Duše , slobodan si”, napisano je ispod slike. Poštovaoci Robina Vilijamsa su kod klupe iz filma “Dobri Vil Hanting” u Bostonu pisali citate iz filma i donosili cvijeće.

 

(Vijesti.ba)