Pjanić: ”Čuo sam mnogo pogrdnih riječi, a u novembru smo bili ponos države”

0
118

Pjanić se glasio putem svog Facebook profila gdje je svim „navijačima” koji su izviždali bh. reprezentativce poručio da se Bosna i Hercegovina voli i kada gubi i kada pobjeđuje

Miralem Pjanić, nogometaš Rome i bh. reprezentativac koji zbog povrede nije nastupao u duelu s Egiptom, gdje je naša selekcija poražena rezultatom 2:0 oglasio se putem svog Facebook profila gdje je svim „navijačima” koji su izviždali bh. reprezentativce poručio da se Bosna i Hercegovina voli i kada gubi i kada pobjeđuje.

– ”15. novembra ste nam govorili “vi ste ponos države”, a sada kada smo poraženi od Egipta čuo sam mnoge uvrede i pogrdne riječi od pojedenih “navijača”. Tek sada se vidi ko su oni pravi, srčani navijači, koji iz sveg srca navijaju bez obzira na poraz. Bosna se voli i kad gubi i kad vodi…Naravno svaka čast pojedincima koji bez obzira na sve vole Bosnu. Ako Bog da idući ću put i ja igrati i nadam se da ce nam biti bolje, da necemo biti poraženi. I priznajem moglo je mnogo, mnogo bolje,ali….” – napisao je prvotimac Rome.

(Patria)