Pet razloga zašto biste trebali izbjegavati šiške

Pronašli ste sjajnu frizuru za koju mislite da bi vam pristajala, ali ima šiške. Razmišljate se oko toga da li trebate rezati kosu ili ne. Ukoliko ste u toj fazi donosimo vam pet iznimno dobrih savjeta da se klonite frizerskih makaza.

Skupe su za održavanje

Pokušavate li uštedjeti onda šiške definitivno nisu za vas. Naime, one zahtijevaju čest odlazak frizeru koji će ih podšišati. I ne umišljate da to možete napraviti sami kod kuće.

Neukrotive su

Česta je pojava da kada se ujutro dignete iz kreveta u ogledalu vidite kako svaka dlaka u šiškama vodi svoju politiku. Problem s urednim šiškama koje će stajati baš onako kako bi trebale, posebno imaju žene kovrčave kose. Vjerujte, nećete baš uvijek imati toliko vremena na raspolaganju koliko one zahtijevaju da se dovedu u red.

Zanesete se i sami ih šišate

CentralnoGrijanje

Gotovo da i ne postoji žena koja je imala šiške, a da barem jedanput nije pala u napast i sama se primila makaza. Koliko god mislili da ćete se tome othrvati, vjerovatnost je iznimno mala, a rezultat nikada nije dobar ni zadovoljavajući.

Trendovi dolaze i prolaze

Tako je i sa šiškama. Sad su u modi, sad nisu, a kada ih jednom odrežete teško ćete opet biti u trendu u kojem nema mjesta šiškama.

Ne želite ih više

Da, ukoliko poželite šiške frizer će vam to omogućiti u trenu. Međutim, želite li da šiške narastu to je proces koji traje. Radije biste frizuru bez šiški? Morat ćete pričekati barem 10 mjeseci da opet narastu. Vrlo je izvijesno da ćete tada itekako požaliti što ste ih ikada skratili.

(magazin.net.hr)