Otkrivena bolna istina o nesreći Michaela Schumachera

Francuski tužitelj Patrick Quincy održao je konferenciju za novinare na kojoj je objavio rezultate temeljite istrage o nesreći Michaela Schumachera. Po službenoj istrazi, nema dokaza o tome da je itko osim samog vozača odgovoran za nesreću. ‘Na tom dijelu staze nije trebao ni biti’.

Podsjetimo, Schumacher je na skijanju u francuskom zimovalištu Meribel 29. prosinca prošle godine doživio nesreću, kada je pri padu udario desnom strane glave u kamen. Sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 se od tog dana nalazi u komi, a od tog se dana i provodila istraga kako bi se utvrdile okolnosti pod kojima je došlo do nesreće.

Ispada da je slavni prvak zapravo najodgovorniji za nesreću, jer na tom dijelu staze uopće nije smio biti.

CentralnoGrijanje

“Nismo pronašli nikakve dokaze da je itko bio kriv za ovo što se dogodilo. Nesreća se dogodila izvan staze, na kojoj Schumacher nije trebao biti”, rekao je Quincy.

Schumacherovu nedavno započetu fazu buđenja prekinula je upala pluća koju je zaradio krajem prošloga tjedna. Njegova glasnogovornica, obitelj, ali i liječnici daju jako malo informacija o stanju njemačke legende, tako da je teško predvidjeti kako će se sve završiti.

 

 

(Sportski.net)