Optužili ju za ubojstvo: Želim biti iskrena, ubila sam još 22!

0
69

Miranda (19) se s 13 godina pridružila sotonističkom kultu. Od tada je ubila 22 ljudi. Možda i više, ali je prestala brojati. Ne žali zbog toga jer je ubijala samo ‘loše ljude’.

Amerikanka Miranda Barbour (19) iz Pennsylvanije, koja je priznala da je ubila muškarca kojeg je upoznala preko društvene mreže u studenom prošle godine, sada tvrdi da je ubila više od 20 ljudi diljem zemlje.

Dala je intervju Daily Itemu iz zatvora, a policija istražuje njezine tvrdnje.

Podsjetimo, Barbour i njezin suprug Elytte (22) čekaju suđenje za ubojstvo Troya LaFerrare (42). Priznala je kako je s novopečenim suprugom slavila treći tjedan braka. Počastili su se ubojstvom. Miranda je namamila muškarca kojega je upoznala prekoCraigslista, a suprug se sakrio u prtljažniku.

Izbola Troya dvadesetak puta

U jednom trenutku došao je na stražnje sjedalo i stegao konop oko žrtvinog vrata. Miranda ga je tada izbola preko 20 puta. Nakon ubojstva otišli su na večeru u striptiz klub. Iako je par prvo tvrdio da je Miranda ubila u samoobrani, na kraju su priznali da su jednostavno nekoga željeli ubiti.

Za Daily Item rekla je kako ga je htjela poštedjeti dok nije rekao krivu stvar. Naime, kada su se našli rekla mu je da ima samo 16 godina. Njemu to nije smetalo. Tu je pogriješio.

“Kada sam stigla do 22. ubojstva prestala sam brojati, kaže Miranda i dodaje da se ne grize zbog toga što je ubijala, jer su to sve bili ‘loši ljudi”

Sada je priznala kako ubija već šest godina. Priključila se sotonističkom kultu na Aljasci s 13 godina. Nakon toga se preselila u Sjevernu Karolinu.

– Kada sam stigla do 22. prestala sam brojati – rekla je majka jednog djeteta objašnjavajući da sada samo želi biti iskrena.

Ne grize se zbog toga što je ubijala samo ‘loše ljude’. Tvrdi da je bila seksualno zlostavljana dok je imala samo četiri godine.

Spremna je razgovarati s policajcima oko tih ubojstava, a nije je briga hoće li je javnost osuđivati.

Policija,  za sada, jedno može potvrditi da je Miranda zaista tamo živjela s majkom.

‘Ako me puste, vjerojatno ću opet ubiti’

– Prihvatila sam da više nikada neću vidjeti supruga. Ako me puste nakon 20 godina, vjerojatno ću opet ubiti – rekla je.

– Iskreno smo zabrinuti nakon informacija koje je otkrila u intervjuu i zbog stvari koje znamo od prije. U kontaktu smo s kolegama iz drugih saveznih država – rekao je šef policije Sunburyja Steve Mazzeo. Njezin odvjetnik nije komentirao nova saznanja, a čeka se psihijatrijsko vještačenje.

(24sata.hr)