Novopazarska profesorica zavodila učenice i zvala ih na orgije

0
94

Zbog seksualnog zlostavljanja i podvođenja srednjoškolki u Novom Pazaru privedena je 40-godišnja profesorica likovnog odgoja Nataša Prtinac iz novopazarske gimnazije.

Riječ je o umjetnici koja je najprije zavodila mlade djevojke, a potom priređivala lezbejske orgije u svom ateljeu. Srbijanski mediji javljaju da je profesorica privedena pod optužbom za kazneno djelo obljube zloupotrebom službenog položaja i određen joj je dvodnevni pritvor. Nataša Prtinac, kako je saopćila policija, sumnjiči se da je u razdoblju od 2009. do 2013. izvršila obljubu nad učenicom srednje škole.

Prema neslužbenim podacima iz istrage, profesoricu je prijavila njezina bivša učenica T. P. Ta je djevojka policiji ispričala kako ju je profesorica 2009. pozvala u svoj atelje u Ulici oslobođenja u Novom Pazaru i tamo je najprije poljubila u usta, a sljedećih mjeseci i godina su uslijedila viđanja uz milovanja, svlačenja i seksualne odnose.

Njihov je odnos počeo dok je tužiteljica bila u drugom razredu srednje škole. Profesorica i učenica bile su u stalnoj vezi, a profesorica je djevojci nakon nekog vremena nudila marihuanu i alkohol. Sumnja se također da je profesorica podvodila tu i druge učenice svojim prijateljicama lezbejkama koje su ih također seksualno zloupotrebljavale.

Problem je nastao kad je srednjoškolka našla dečka i počela se distancirati od svoje ljubavnice profesorice. Tada je profesorica počela ucjenjivati djevojku da će objaviti njezine golišave fotografije i prijetiti joj. Kada djevojka to više nije mogla izdržati, odlučila je sve priznati ocu pa su zajedno otišli na policiju. Prije toga je otac razgovarao s profesoricom, ali ona je aferu negirala.

Kako pišu srbijanski mediji, zbog osjetljivosti istrage, u policiji nisu mogli potvrditi je li Nataša Prtinac za svoje potrebe i potrebe svojih prijateljica lezbejki vrbovala i druge gimnazijalke. Prema neslužbenim informacijama, još je jedna bivša učenica iste škole, s inicijalima E. Z., bila u odnosu s profesoricom, a prema pisanju Kurira s njenom prijateljicom frizerkom, i bit će predmet istrage.

Profesorica Prtinac završila je likovnu akademiju. Rođena je u centralnoj Srbiji, a u Novi Pazar je došla nakon udaje za tamošnjeg također poznatog umjetnika. Na glasu je bila kao fina i uglađena osoba s liberalnim pogledima na život.

Novopazarska policija privela je u sklopu istrage o profesorici optuženoj za zlostavljanje i 34-godišnju Nezrinu Čeli iz Novog Pazara pod sumnjom da se bavila trgovinom ljudima i da je, kako se navodi u policijskom saopćenju, u razdoblju od 2011. do 2013. “zavela, dovela u zabludu, manipulirala i seksualno iskoristila maloljetnu osobu”. Riječ je o bivšoj frizerki i prijateljici uhapšene profesorice u čijem su stanu navodno također seksualno iskorištavane maloljetne učenice.

 

(Avaz.ba)