Na svadbi zatražio razvod od novopečene supruge – evo zašto!

Za novopečeni bračni par iz Saudijske Arabije dan njihova vjenčanja trebao je biti pun sreće i veselja, no na kraju dana mladoženja je hitno zatražio razvod. Sve je počelo kada je mladoženji dan buket s omotnicom u kojoj je bio USB stick. Pisala je i poruka mladoženji da pogleda fotografije svoje supruge. Kada ih je mladoženja pogledao, šokirao se jer je na njima njegova draga bila – gola, što je on shvatio kao prevaru i tražio je da se od nje odmah razvede, piše Gulfnews.com.

S mladenkom je, naime, četiri dana prije svadbe stupio u kontakt njezin bivši koji je htio da izađe s njim. Zaprijetio joj je da će, ako ga odbije, njezinu budućem suprugu otkriti njihovu vezu. No, ona ga je odbila rekavši mu da se udaje i da on mora zaboraviti na njihovu prošlost. Rekla mu je i kako želi započeti novi život sa svojim mužem te da želi postati majka i imati obitelj.

CentralnoGrijanje

Nemilosrdni muškarac odlučio je osvetiti se baš na dan vjenčanja, što je rezultiralo i razvodom i skandalom. Svećenik koji je vjenčao par rekao je kako je ovo jedan od najbizarnijih slučajeva s kojima se susreo. – Mladoženja mi je došao sljedećeg dana. Doživio je veliku emotivnu traumu, to je bio njegov najveći šok u životu i nije mogao podnijeti skandal – rekao je svećenik.

(Vecernji.hr)