Na području Doboja pronađena dva leša

Tijelo sedamdesetpetogodišnjeg Dušana Maksimovića iz Boljanića pronađeno je na obali rijeke Spreče u Suhom Polju kod Doboja, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Doboj. Tijelo je pronađeno juče, a zbog nepristupačnosti terena za njegovo prebacivanje na pristupačniji dio obale bili su angažovani pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Doboj.

Maksimović je bio štićenik Doma za starija i iznemogla lica na Preslici, odakle se udaljio 23. augusta i za kojim je nadležna Policijska stanica Doboj dva raspisala potragu.

Pripadnici ove policijske stanice izvršili su uviđaj zajedno sa ljekarom mrtvozornikom Doma zdravlja Doboj, a na tijelu nisu uočeni vidljivi tragovi povreda.

Na osnovu naredbe dežurnog tužioca tijelo je prevezeno u mrtvačnicu, gdje je rodbina identifikovala osobu.

CentralnoGrijanje

Policijskoj stanici Doboj dva juče oko 8.00 sati prijavljeno je da se na stepeništu kod ulaza u kuću u mjestu Boljanić, područje grada Doboja, nalazi tijelo osamdesetogodišnjeg Milorada Ristića.

Uviđaj su izvršili Policijski službenici Policijske stanice Doboj dva, zajedno sa ljekarom mrtvozornikom Doma zdravlja Doboj, prilikom čega je utvrđeno da je Ristić pao na stepeništu i od zadobijenih povreda na licu mjesta preminuo.

O ovom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj.

(Srna)