Mirsad Selimović prikazuje inicijative Zorana Jovanovića kao svoje

Na kalesijskom portalu kalesija.info jučer je objavljena vijest da počinje sanacija i uređenje puta od Hidana do Požarnice te da su radovi pokrenuti na inicijativu Mirsada Selimovića, poslanika u Skupštini TK.

Međutim, nije strano da se pred izbore političari kite tuđim perjem pa tako se i Mirsad Selimović, kako tvrdi Zoran Jovanović, okitio njegovim inicijativama. Naime, našem portalu se obratio Zoran Jovanović također poslanik u Skupštini TK navodeći kako je on taj koji je pokrenuo priču na sjednici Skupštine TK o tom putu te istakao da želi da demantuje informacije koje je objavio portal kalesija.info.

CentralnoGrijanje

“Taj put nije bio ni ukategorisan, tako reći nije postojao. Ja sam taj koji je na mnogim sjednicama Skupštine TK izlazio sa inicijativama i borio se  da se taj put kategoriše i uvrsti u regionalne puteve. To što se sada radi i što radi Mirsad  ja sam davno započeo”, ističe Zoran Jovanović.

Napominjemo da je danas zvanično počela predizborna kampanja, period koji je jako bitan u životu naših političara jer će oni sebi u toku ovog mjeseca, ukoliko se potrude da dobiju glasove, izvjesno riješiti ličnu egzstenciju u naredne četiri godine. Ne smije nas iznenaditi ako čujemo da je neko prisvojio tuđe zasluge jer to su naši političari. Od njih nas više ništa ne smije iznenaditi.