Milićevićev odgovor hejterima: Seratori, gledajte!

0
112

Opleo po hejterima!

Poznati fotograf i režiser muzičkih spotova Dejan Milićevićobratio se svima koji su imali negativne komentare kada su njegova saradnja i prijateljstvo sa bosanskom pevačicom Selmom Bajrami u pitanju.

Na optužbe da su Selmine fotografije previše dorađivane u Photoshop-u, Dejan je odgovorio fotografijama pre i posle obrade, a hejterima je napisao veoma oštru poruku.

– Drage seratorke fekalović, više puta sam se obraćao sa molbom da svoju fekalnu formu obavljate direktno u wc šolju a ne kroz prstiće pa u tastaturu…. Zašto vam je potrebno da loše, zlobno, komentarišete nekoga ko je jedan od najljepših glasova u Evropi, žena, majka, ostvarena sa bogatom karijerom, ultra hitovima koji se generacijama već pjevaju… Čemu potreba da se ona zajedno sa mnom osuđuje, pripisuje joj se forsiranje erotike a kada to rade Madona ili lady Gaga onda je to ok. Našli ste da naš rad osuđujete i govorite kako ima puno fotošopa…. Pa evo dragi moji ozlojeđeni mozgovi i uskraćene za čovječnost duše… Evo sa i bez… Svu vašu jad i očaj ispustite sada slobodno, neka se preliva po nama… Otporni smo na to… Zelena je, gadna i smrdi… ali je vaša… Idemo dalje i bićemo još mnogo bolji… Najviše zaboli kada krenete da trujete na nacionalnoj osnovi po našem prijateljstvu a ne shvatate da se mi poštujemo i volimo kao brat i sestra… Za nas su samo dobri i loši ljudi… A vas razumijem jer ste moja i njena konkurencija kojoj nije jasno zbog čega smo nerazdvojni godinima… Imate malo više vjere u sebe pa će i vas neko voljeti i odagnati tu sakupljenu zlobu i zavist napisao je Milićević uz postavljene fotografije.

(Senzacija.ba)