Marija Šerifović i specijalni gosti 13. maja u Tuzli

0
192

Nakon prepune dvorane Zetra u Sarajevu i rasprodanog Sava centra u Beogradu, na red je došla i Tuzla i dvorana Mejdan. Mariju Šerifović i njenu zvjezdanu muzičku karijeru i ne trebamo posebno predstavljati dovoljno je samo napisati „jedna je Marija“ i svi će znati o kome se radi.

Po prvi put u Tuzli, Marija Šerifović će održati svoj samostalni koncert i to u petak 13. maja 2016. godine. Ovaj koncert je publika u ovom regionu dugo čekala tako da ne sumnjamo da će se za Mejdan tražiti „karta više“.

Naravno Marija u Mejdan ne stiže sama, nego sa par specijalnih gostiju čija imena se još uvijek drže u tajnosti.

Pošto je interes za ovaj koncert ogroman preporučujemo da ulaznice nabavite na vrijeme i to nawww.kupikartu.ba i u CD shopu „Sejo i Vili“ na Korzu u Tuzli.

Interesovanje koje je publika pokazala za ovaj koncert najbolje se može opisati činjenicom da je karata u slobodnoj prodaji ostalo još sasvim malo.

Ipak, najveća enigma vezana za koncert je spisak gostiju koji će se zajedno sa Marijom pojaviti te noći na sceni Mejdana. Organizatori su izričito zahtjevali da se njihova imena do samoga dana održavanja koncerta strogo drže u tajnosti. Ipak, mi smo uspjeli saznati da će se sigurno te noći zajedno sa Marijom na sceni pojaviti i njena majka, koja posjeduje jedan od najljepših glasova Balkana, Verica Šerifović.

Glavni partneri koncerta su Smirnoff vodka i Karlovačko.

Pogledajte djelić atmosfere sa koncerta u Sarajevu koji je snimila Marija Šerifović, te kako izgleda i zvuči kada Marija i Verica ukrste mikrofon.

(rtv slon)