Marija Šerifović najavila spektakl u Mejdanu

0
611

U restoranu Royal u Tuzli danas je održana press konferencija a u povodu predstojećeg koncerta, evrovizijske pobjednice, Marije Šerifović.

Jasmin Lehman, iz Toni musica, koji je organizator koncerta obratio se medijima na samom početku te najavio da će koncert Marije Šerifović biti do sada neviđeni spektakl.

“Zetra je bila nešto posebno ali što se tiče opreme koja dolazi u Mejdan takva oprema još nije viđena na ovim prostorima. To je nešto najsavremenije što je ikada došlo u Tuzlu i u tom segmentu smo se potrudili da istinskoj divi kakva je Marija Šerifović, obezbjedimo i najbolju opremu za vrhunski preformans – riječi su Jasmina Lehmanna.

On je posebno naglasio da su karte skoro rasprodate te da oni koji još uvijek razmišljaju da li da idu na koncert imaju vremena možda još sutra da obezbijede karte za sebe.

Nova pjesma izlazi u petak, tačno u podne 

“Našla sam adekvatan način kako da dodatno nagradim svu publiku koja će se 13. maja naći u dvorani Mejdan. U petak, 13. maja, tačno u podne će se pojaviti moja nova pjesma. Zapravo je to završetak tzv. trilogije. Nakon “Pametna i luda”, Sama i nervozna pojaviti će se pjesma ” Svoja i tvoja” a ona će biti svakako izvedena i u Mejdanu”, kazala je Marija Šerifović.

Evrovizijska pobjednica potvrdila je da će njena majka Verica Šerifović biti gost na njenom koncertu ali isto tako ovaj put su se odlučili da daju šansu i mladim pjevačima pa će njeni tu večer biti  Mirza Selimović i Milica Pavlović.

Nakon koncerta u Tuzli, Marija Šerifović namjerava otputovati u Los Angeles, gdje se namjerava odmoriti do ljeta, kada će nastaviti koncertu turneju po Bosni i Hercegovini i zemljama u regionu.

Koncert Marije Šerifović, održat će se u petak (13. maja) u Velikoj dvorani SKPC Mejdan u Tuzli sa početkom u 20:00 sati.

Ulaznice kojih je ostalo još malo, u redovnoj prodaji se mogu kupiti po cijeni od 10 KM za parter i 15 KM za tribine A i B. Karte se mogu kupiti na portalu www.kupikartu.ba i u CD shopu „Sejo i Vili“ na Korzu u Tuzli.

(Objektivno.ba)