Male tajne zavodnika

0
113

Dobili ste nogu i već jedno vrijeme solirate jer vas je svaka kojoj ste pokušali prići iz nekog razloga odbila. Svi znamo da je teško biti uvijek u igri, ali takve stvari ne smiju vas obeshrabriti i uništiti vam samopouzdanje. U redu, trenutno vam u životu ne cvjetaju ruže, ali to ne znači da to morate pokazivati pred djevojkama koje pokušavate zavesti. Budete li od početka izgledali očajni, vjerujte da će svaka daljnja komunikacija pasti u vodu, a vaš očaj će se samo još više produbiti. Zato vam danas donosimo nekoliko savjeta kako ne izgledati očajno prilikom zavođenja, što je najbolji put za povratak na stare staze.

Ne pričajte o tome

Da, već znamo, život vam je u rasulu, ali koga briga za to. Nitko s vama neće provoditi vrijeme ako ćete se cijelo vrijeme žaliti kako vam je teško i kako vas život ne mazi. Žalopojke o vašoj nesreći u ljubavi, neuspjelim romansama  ili bivšoj koju ste našli s drugim kod djevojaka koje pokušavate zavesti neće naići na plodno tlo. Možda će vas sažalijevati, porazgovarati s vama, ali na kraju će ipak pobjeći u drugom smjeru. Zato,  nabacite osmijeh i izgledajte kao da vam u životu ide baš sve po planu.

Ne pričajte joj priču o sebi

Zavodite ženu koju ste tek upoznali, što ne znači da joj odmah morate iznijeti elaborat o vašem životu. Ne pričajte o stvarima koje nema potrebe spominjati kad prvi put razgovarate s njom. Budite tajanstveni, dovedite je do toga da poželi saznati još neke stvari o vama, a ne da vas se samo poželi riješiti jer ste joj dosadili pričom o sebi. Zavođenje je igra, odigrajte mudro i dovedite je u situaciju kad će ona biti ta koja želi saznati nove zanimljive stvari o vama.

Ne izmišljajte

Pričanje bajki je za malu djecu, a ne za žene koje želite zavesti. Ako vam se djevojka sviđa, nemojte joj lagati i od sebe praviti nekog tko niste. Ne klimajte potvrdno na svaku njezinu rečenicu i ne pokušavajte je impresionirati. Svaka pametnija djevojka brzo će shvatiti kakvi ste pokušate li joj prodavati maglu, a to nikako ne želite ukoliko je želite zavesti. Budite svoji, istaknite svoje pozitivne strane i bez “friziranja” podataka jer bi se u budućnosti mogli naći u problemima, ako će nešto biti drugačije od onog što ste joj ispričali prilikom tog razgovora.

Ne razmišljajte o tome što nemate

Trenutno nemate djevojku i sve o čemu razmišljate je baš to. E, pa prestanite istog trena i usredotočite se na osobu s kojom upravo razgovarate. Ne razmišljajte samo o tome zbog čega niste ispunili svoja očekivanja i zašto ste se našli u situaciji u kojoj se nalazite. Sve će doći na svoje, ali bitno je prošlost ostaviti iza sebe i prestati se brinuti o tome što bi se moglo dogoditi i na koji način bi se situacija mogla rasplesti. Opustite se, rasčistite misli i usredotočite se na trenutak koji se upravo događa.

Vježbajte

Da, možda se upravo smijete, ali iako možda zvuči glupo, samo vježbom se dolazi do savršenstva. Treba uvijek raditi na sebi, stanite pred ogledalo i ako izgovarajući svoj najbolji ulet izgledate sami sebi blesavo ili očajno, vjerujte da ćete djevojkama izgledati baš tako. Vježba i samo vježba će vas dovesti do toga da izgledate dobro, samopouzdano i ne ličite na muškarca kojem je život krenuo u krivom smjeru, a to su stvari koje će vas u krajnjem slučaju odvesti na pravi put.

(Macho)