Liječenje raka sodom bikarbonom

Koji tip infekcije koji se javlja kod žena uzrokuje rak? Kandida albicans je odgovorana za vaginalne infekcije i, prema italijanskom onkologu i autoru “Cancer is a Fungus”, dr Tuliu Simonćiniju, kandida je plodno tlo i izvor za sve vrste raka.

Negde između ove dve krajnosti su razne nevolje koje proizvodi kandida. Svako od nas ima neke od tih gljivica. Ali kada kandida albicans prevaziđe zdrave bakterije ili crevnu floru, ova gljivica ubrzava rast.

Nedovoljno crevne flore može biti zbog upotrebe antibiotika ili lošeg varenja zbog loše ishrane usled neregulisanog šećera, skroba i nedostatka digestivnih enzima.

Simptomi kandide albicans

* Hronični problemi kože od svraba preko osipa do ekcema

* Maglovitost i nesvest, nemogućnost fokusiranja

* Hronični digestivni problemi, gasovi, nadimanje, grčevi, nestalna ili loša stolica, itd

* Anksioznost i / ili razdražljivost

* Opsesivno-kompulzivni poremećaj (HPK)

* Intenzivna potreba za skrobom i šećerom

* Promene raspoloženja, iznenadni izlivi besa

* Hronična iscrpljenost ili umor, depresija

Treba imati većinu ovih simptoma da bi se razmotrilo testiranje na kandidu. Poznat je test pljuvanja u čašu vode u rano jutro, gde ako se od pljuvačke formiraju trake koje se spuštaju prema dnu, to je znak kandide. Ali mnogi zdravstveni stručnjaci se ne slažu da je taj test jedini pokazatelj.

Najbolje je da analizirate stolicu, zajedno sa brisom usta, u laboratoriji koja radi takve testove ili kod ličnog doktora. Ako imate simptome od kojih svaki može da se odnosi i na druge bolesti osim kandide, možete zakomplikovati stvari. Prvo eliminisite ili potvrdite kandidu.

Preventiva ili lečenje od kandide

Razvoj kandide mora biti obuzdan. Neproverena kandida može da dovede do sistemske kandidijaze, što može izazvati simptome koji imitiraju mnoge poznate bolesti i dovesti do perforacije creva (stvaranja otvora u zidu creva) odnosno sindroma curenja creva. Curenje omogućava nesvarenim proteinima da napadnu krvotok. Ovo stvara reakciju imunog sistema protiv ovih nepoznatih osvajača koji dovode do alergije na hranu uobičajeno dobre hrane.

Dakle, prvo eliminisati kandidine omiljene namirnice koje sadrže skrob i šećere bilo koje vrste, uključujući i sve slatkiše i sveže voće, hleb, testenine, i beli pirinač. Jedite sirovo povrće neko vreme i kuvajte na pari. Pošto je varenje otežano, kuvanje na pari je bolje za sada.

Neki koriste sirup od semena grejfruta (ne grožđa) da ubije deo gljivica.

Potencijalni rak

Dr Simonćini poznati lekar koji se bavio ovim problemom, objašnjava da je gljivična infekcija osnova za dobijanje raka. Rast gljivica, zajedno sa reakcijom tkiva koja pokušavaju da se odbrane od invazije, izaziva tumore.

Dr Simonćini ima visoku stopu uspešnosti lečenja raka primenom sode bikarbone u ćelijama raka koje on uvek nađe ugrađene u kolonijama kandide. Činjenica da on koristi tako jeftinu, ne-toksičnu supstancu da uspešno leči rak, dovela je do toga da su ga napali iz farmaceutske organizacije.

Dr Mark Sirkus primećuje da soda bikarbona povećava brzo alkalnost, a dovoljno visok pH doprinosi da ćelije raka izumru (jer one napreduju u kiselim sredinama odnosno kada je nizak PH). Dakle, ko je na prvom mestu, gljivica ili ćelije raka, je diskutabilno, ali sigurno ne vredi rizikovati.

Najpametnije je da se kandida spreči ili otkrije i ukloni odmah.

Terapija

CentralnoGrijanje

Dr Simonćini, preporučuje korišćenje sode bikarbone bez dodataka aluminijuma ili farmaceutske sode bikarbone u svrhu lečenja raka.

Kako deluje terapija:

Soda bikarbona drastično povećava lužnatost krvi, što uništava kandidu (koja, prema teoriji dr Simonicinija, uzrokuje rak). Soda bikarbona se, za razliku od svih drugih anti-fungicidnih tretmana, na koje gljivice mogu postati imune, vrlo lako širi tkivom u kojem ima gljivica i izrazito lako ulazi u tkivo s tumorom ili rakom.

Zbog te svoje odlike, soda bikarbona brzinski dezintegriše tumor. Zbog istih svojstava sode bikarbone gljivice više nisu u stanju da prave štetu i u stvari su u potpunosti bez odbrane na napad ovim prirodnim hemijskim spojem.

Postupak lečenja:

Kod karcinoma želuca, creva, rektuma i usne duplje:
Uzimati jednu čajnu kašičicu sode bikarbone ujutro i jednu uveče s čašom vode, tokom jednog meseca. Nakon toga rak bi trebao nestati.

Napomena:

Ne koristiti ovu terapiju duže od 3-4 sedmice! Ipak, u većini slučajeva, terapija dr Simoncinija zahteva lekarsku pomoć, u obliku injekcija ili intravenske terapije.

Intravenska terapija:

500 ml 5-postotne rastvora sode bikarbone direktno u venu, svakog dana. Terapija bi trebalo da traje šest dana, zatim pauza od šest dana. Tako treba da nastavite, dok ne dobijete ukupno 24 infuzije. Nakon toga proverite da li se rak povukao.

TERAPIJA DŽIMA KELMANA

Dr Jim Kelman je doktor konvencionalne medicine. Međutim, imao je svoj poseban recept za lečenje raka, koji je delio ljudima obolelim od raka i puštenim kući na umiranje. Začudo, većina njih su ozdravili od raka i živeli još dugo godina.

Sama ideja o mešanju sode bikarbone s javorovim sirupom može se činiti smešnom i paradoksalnom, pošto se ćelije raka hrane šećerom. Međutim, u ovom  slučaju, šećer deluje na drugačiji način. Ćelije raka ne uspevaju da iskoriste šećer za rast, pošto ih soda bikarbona odmah ubije.

U ovom slučaju, javorov sirup deluje tako što povećava nivo šećera u krvi, da bi ubrizgao sodu direktno u ćelije. Pretpostavlja se da terapija sodom bikarbonom i javorovim sirupom deluje poput hemoterapije, ubijajući ćelije raka, ali bez ikakve štete za organizam.

Prema svedočanstvima brojnih izlečenih, ova terapija je jednostavna, efikasna i može se kombinovati sa drugim prirodnim načinima lečenja raka. Opet napominjemo da bi se terapija trebala primenjivati pod nadzorom alternativnog lekara.

Postupak :

– Promešati jedan deo sode bikarbone s tri dela javorovog sirupa
– Zagrevati i mešati na vrlo laganoj vatri 10 minuta
– Uzimati tri čajne kašičice dnevno tokom 1-2 meseca
– Tokom ove terapije izbegavati meso, šećer i belo brašno

KAKO DELUJE SODA BIKARBONA?

Soda bikarbona (bez aluminijuma) je siguran, efikasan i jeftin način lečenja raka. Soda drastično povećava lužnatost (alkalnost) organizma, što dostavlja u ćelije raka više kiseonika nego što one mogu podneti.

Činjenica je da ćelije raka ne mogu da prežive u uslovima visokog nivoa kiseonika u krvi. Istraživanja su već potvrdila da soda bikarbona zaista utiče na pH balans ćelija raka.

„Terapija sodom bikarbonom može da se sprovodi oralno, preko aerosola, intravenski ili preko katetera, da bi se moglo direktno delovati na rak. Takva terapija može biti efikasna u lečenju mnogih tumora, ali druge ozbiljne vrste tumora, poput karcinoma mozga ili kostiju, nažalost ostaju netaknute terapijom,“ objašnjava dr Simoncini.

Iako dr Simoncini preporučuje svojim pacijentima povećani unos slatkog tokom terapije sodom bikarbonom, nikada nije pomislio na mešanje sode s javorovim sirupom (kako preporučuje dr Džim).

Napomena: Ovu terapiju koristite na sopstvenu odgovornost.

(Vestinet.rs)