Leonardo DiCaprio odrastao kao siromašan dječak u opasnom kvartu!

Prije nego što je postao jedan od najcjenjenijih glumaca u Hollywoodu, Leonardo DiCaprio je bio samo siromašan dječak koji je živio u veoma opasnom losangeleskom kvartu.

Milioni obožavateljica širom svijeta zahvalne su za svaki film u kojem se pojavi njihov miljenik, 39-godišnji Leonardo DiCaprio. Da pojeduje veliki glumački talent, Leo je dokazao još 1997. godine u filmu Titanic koji je bio jedan od najgledanijih filmova ikad. Nakon njega je nastavio svoju plodnu glumačku karijeru i stekao mnoštvo obožavateljica, piše Dnevnik.hr.

U intervjuu za Los Angeles Times, Leo je okkrio kako se zapravo našao u svijetu filma. Opisao je i svoje djetinjstvo koje se ne čini nimalo bajkovitim.

Zar ih je moguće pobrojati sve? Leo i sve njegove uloge u 1 GIF-u!

Leo je kao trogodišnji dječak odrastao u kvartu okružen prostitutkama i narkomanima. Zvijezda filma ‘Vuk s Wall Streeta, priznaje kako nikad nije konzumirao drogu jer je od malih nogu bio zgrožen posljedicama koje iza nje ostaju. Narkomani su doslovno umirali na njegovom kućnom pragu i sve je to ostavilo velike posljedice na njegovo djetinjstvo.

CentralnoGrijanje

‘Odrastao sam u veoma siromašnoj obitelji i želio sam vidjeti drugu stranu spektra’, priznao je Leo, koji je u školi bio i fizički maltretiran. Upravo zbog ovih razloga i zbog želje da se makne iz te grozne okoline i iz škole u kojoj je maltretiran, tražio je od majke da ga upiše na satove glume.

‘Imao sam 15 godina i rekao sam majci kako želim biti glumac. Zamolio sam je da me vodi na audicije’, priznao je glumac koji je sa samo 23 godine, zahvaljujući filmu ‘Titanic’, postao idol milionima širom svijeta.

Posljednji veliki film u kojem glumi je ‘Vuk s Wall Streeta’ za kojega je nominiran u kategoriji najboljeg glumca.

(Vijesti.ba)