KV SBiH TK: Vjerujemo da se vlast ni na jednom nivou neće moći formirati bez Stranke za BiH /VIDEO/

0
214

Stranka za Bosnu i Hercegovinu Kladanj 19.09.2018 god. je u sali Općinskog vijeća Kladanj započela kampanju za naredne izbore, promovisala platformu i glavne ciljeve stranke, kao i kandidate iz Kladnja za sve nivoe vlasti u BiH.

Predsjednik Stranke za BiH Kladanj, Nedžad Kupusović govorio je o kontinuitetu Stranke za BiH, rezultatima rada, planovima i ciljevima.  Poseban akcenat je stavio na kadrove koji su delegirani ispred ovog savjeta i ustvrdio da jedino sa ovim timom Kladanj može naprijed. Predsjednik Kantonalnog vijeća Stranke za BiH Besim Imamović, prezentirao je strateške ciljeve platforme za izbore 2018 godine. Nakon toga je napravio osvrt na Kladanj i uporedio je period dok je Stranka za BiH bila na vlasti u Kladnju i ovaj period sada. Istakao je da Stranka za BiH godinama predstavlja najveću političku snagu Kladnja.

Tim povodom danas je u prostorijama Stranke za BiH održana i konferencija za medije te je osvrt na ekonomsku i političku situaciju u općini Kladanj napravio Fuad Imamović, bivši načelnik ove općine i trenutni kandidat Stranke za BiH za Skupštinu Tuzlanskog kantona.

(Objektivno.ba)