Jasmin Hasić slavio u Banovićima!

Klub borilačkih sportova “Banovići” uvijek je imao kvalitetne sportaše, kazao je sinoć za RTV Slon Zaim Numanović – predsjednik KBS “Banovići” uoči početka Međunarodnog turnira “Banovićki pobjednik”. Numanović je podsjetio da su sportisti tog kluba uvijek bili kvalitetni i da su godinama činili okosnicu reprezentacije BiH.

Istaknuta su imena Ermina Avdića, Enida Numanovića, Belmina Avdića i Elvisa Smajlovića. Velika pažnja javnosti posvećena je glavnom meču večeri između Jasmina Hasića i Hasana Karnaza iz Njemačke. Tako je Jasmin Hasić sinoć slavio u Banovićima i time dokazao da je spreman za profesionalnu karijeru.

CentralnoGrijanje

Generalni pokrovitelji ove sportske manifestacije su Rudnici mrkog uglja Banovići i  Općina Banovići, sponzori koji nastoje podržati što više svaki vid sporta, pa i boks. Dolazak međunarodnih bokserskih asocijacija, poduhvat je koji puno košta, ističu organizatori, ali se uvijek nađe dobre volje u granicama mogućnosti. Želja je da se ponovo osvježe sportske dvorane publikom koja je sinoć u Banovićima zaista uživala.

(RTV Slon)