HOROR U NOVOM PAZARU: Profesorica seksualno zlostavljala maloljetnu učenicu!

Profesorica llikovnog u novopazarskoj gimnaziji Nataša Prtinac uhapšena je jer je obljubila svoju maloljetnu učenicu T. P., piše kurir-info.rs.

Prema nezvaničnim saznanjima, sve je otkriveno kada se T.M. požalila ocu da je profesorica maltretira.

Prema navodima izvora, profesorica je bila sa učenicom više od četiri godine, a seksualne odnose su najčešće imale u njenom ateljeu.

“Kada je profesorica čula da maloljetnica ima dečka, nagovarala ju je da raskine sa njim. Glumila je dobru osobu, pravog pedagoga. Trudila se da stekne djevojčicino povjerenje, a kada je uspjela u tome, onda je sve to zloupotrijebila. Učenica je bila druga godina gimnazije kad ju je profesorka prvi put poljubila u svom ateljeu, a nekoliko dana kasnije imale su i oralni seks”, navodi izvor.

Maloljetna T.M. policajcima je ispričala i da joj je profesorka nudila alkohol i marihuanu, a kako je veza odmicala, to je zlostavljanje bilo sve češće.

CentralnoGrijanje

“Učenica nam je ispričala da ju je profesorica čak i podvodila svojim drugaricama. Priznala je i da je sa Natašinom drugaricom u vezi bila još jedna maloljetnica E. Z. koja je, također, učenica novopazarske gimnazije”, navodi izvor i dodaje da je da je T.M. koja je u međuvremenu postala punoljetna, od Nataše i njene drugarice dobijala preteće poruke i da su je ucjenjivale golišavim fotografijama kako nikom ne bi ispričala kroz šta je godinama prolazila.

Direktor novopazarske gimnazije Zoran Milosavljević kazao je da je ogorčen zbog svega što se dogodilo.

“Nisam znao da se to dešavalo, a da jesam, dao bih sve od sebe da to spriječim”, rekao je Milosavljević.

 

(KURIR-INFO.RS)