HDZ BiH i NDI potpisali Memorandum o suradnji

0
102

Hrvatska demokratska zajednica BiH (HDZ BIH) i Nacionalni demokratski institut (NDI) potpisali su danas u Domu HDZ-a BiH u Mostaru Memorandum o suradnji. Potpisnici Memoranduma, predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović i direktor NDI-a Nenad Simović, istaknuli su kako je ovo vrlo važna i značajna suradnja za poboljšanje procesa demokracije unutar BiH.

Nakon susreta i razgovora s predsjednikom HDZ-a BiH Draganom Čovićem, predstavnici NDI-a započli su dvodnevni seminar u Domu HDZ-a BiH.

Na početku seminara nazočnima su se obratili glavni tajnik HDZ-a BiH Vlado Džoić i Stephanie lynn, predstavnica NDI-a i voditeljica seminara.

Na seminaru sudjeluje stotinjak predstavnika stranačkih tijela iz svih područja BiH, Zajednica žena HDZ-a BiH Kraljica Katarina Kosača i Mladež HDZ-a BiH, priopćeno je iz Odjela za odnose s javnošću HDZ-a BiH.

Inače, Nacionalni demokratski institut je neprofitabilna nestranačka organizacija koja radi na podršci i jačanju demokratskih institucija u svijetu i koja postoji više od trideset godina, a svoje urede ima u sedamdeset zemalja svijeta.

(FENA)