HAARP više ne postoji u Brazilu: Seljaci našli antene koje mijenjaju klimu, pa krenuli u akciju

0
16

Nekolicina stanovnika Brazila pronašli su mjesto gdje su smeštene HAARP antene pa su krenuli u rušenje i uništavanje istih, a događaj je i snimljen.

Ovi ljudi veruju da je upravo HAARP sistem kriv za klimatske događaje koji ukazuju da nešto ozbiljno nije u redu sa našom planetom. Proljeće u sred zime na jednom kraju svijeta, smrznuta Amerika na drugom, snijeg u Sahari, erupcije vulkana, izumiranje brojnih životinjskih vrsta itd.

Projekat HAARP zvanično se predstavlja kao civilni naučni projekat čiji je cilj pomoću vještačkih promjena temperature u jonosferi istraži njene karakteristike, piše “Dnevno“…

Javna je tajna kako je riječ o vojnom projektu vojske SAD. Podaci o istom su procurili u javnost 1995. godine. Tada je postalo jasno kako HAARP mora da omogući sigurne komunikacije sa duboko zaronjenim nuklearnim podmornicama širom svijeta bez mogućnosti opstrukcije informacija od strane protivnika.

Prema riječima Rozali Bertel, predsjednika Internacionalnog instituta za brigu o ljudskom zdravlju, HAARP je gigantski grijač sposoban da u jonosferi napravi velike promjene. U mogućnosti je ne samo da stvara male rupe već i da bezmalo zasijeca atmosferski sloj koji nas čuva od pogubnih kosmičkih zračenja!

HAARP pretpostavlja uređaj snage 1.7 GW koju putem složenog antenskog sistema može da emituje u ciljano područje jonosfere. Na taj način se izaziva kuhanje jonosfere koja reaguje zračenjem u području dugih talasnih dužina prema Zemlji, što može da izazove globalne posljedice po klimu, biljni i životinjski svijet i čovjeka!

Ono što je najzanimljivije od svega, prema riječima brojnih istražitelja HAARP sistem i služi za namjerno mijenjanje klime i uređivanje vremenskih neprilika po ljudskoj volji.

HAARP sistem osmislio je sam Nikola Tesla, a kao i sve što je od njega on je trebalo da služi na dobrobit čovječanstva, ugrabljeno je od strane moćnih korporacija koje sada kroje svijet i klimu po svojoj volji.

https://youtu.be/O_iayG5wz-8

(Haber)