Godišnji horoskop za 2020. godinu: Biku se ostvaruje najljepši san, a Vagu očekuje ljubavna harmonija

Godišnji horoskop za 2020. godinu: Biku se ostvaruje najljepši san, a Vagu očekuje ljubavna harmonija

RSD Sloboda

Godišnji horoskop za 2020. godinu – saznajte šta očekuje vaš horoskopski znak!

Svaka nova godina predstavlja nov životni ciklus, a evo šta nam predviđa kratka astro prognoza za 2020. godinu, piše “Lovesensa“.

RMU Banovići

Prema kineskoj astrologiji, 2020. godinom vladat će Pacov, znak koji je simbol marljivosti, ambicioznosti i brzine. Astrolozi ističu da će 2020. godina doneti dugo očekivane i lijepe promjene u životu svakog od nas.

Saznajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u 2020. godini!

OVAN – Vrijeme je za nove pobjede!

U 2019. godini bili ste vrlo vrijedni. Sada vam se čini da niste postigli ništa značajno, ali 2020. godina je definitivno vaša godina sreće i prosperiteta. Sve najbolje je pred vama! Pacov, vladar 2020. godine, bodri one koji se oslanjaju samo na sebe i ne sumnjaju u svoj uspjeh. Uspjeh vam neće pasti sa neba, već imate apsolutnu zaslugu za sve što ćete dobiti. Očekuju vas nove pobjede i imaćete veliki podsticaj za ostvarenje ambicija u 2020. godini.

BIK – Ostvarenje najljepšeg sna!

Bik teži realnosti i zato nikada ne pravi nerealne planove. Međutim, 2020. godina promijenit će pogled na život i povjerovaće da se snovi zaista ostvaruju. Element Zemlje upravlja 2020. godinom, a to znači da će Bik kao zemljani znak imati šansu za razvoj karijere i ostvarenje finansijskog blagostanja. Ovo je savršen period da rizikujete i prihvatite primamljivu poslovnu ponudu. U 2020. godini vas definitivno očekuje veliko samoostvarenje!

BLIZANCI – Osjetite životnu radost!

Blizanci svaku promjenu očekuju otvorenog srca i sa dozom optimizma, pa za njih svaka godina donosi nešto pozitivno. 2020. godina neće biti naročito neobična za Blizance. Iako nas očekuje miran period, Blizanci će ipak pronaći način da ispune svoj život avanturom i radošću. Očekuju vas nova otkrića, putovanja i lijepa poznanstva.

RAK – Povratak lijepe prošlosti!

Uspjeh u 2020. godini očekuje one Rakove koji su spremni da rade na sebi i hrabro krenu ka zacrtanom cilju. Za Raka će naredna godina biti idealna za obnavljanje starih veza ili vraćanje onoga što ste izgubili u prošlosti. Ovo je savršen period za pomirenje sa članovima porodice, povratak u stari dom ili sprovođenje nedovršenih planova iz prošlosti. Osvrnite se i mislite na stvari koje vam najviše nedostaju. Potrudite se da ih vratite!

LAV – Nikada nemojte odustati!

Lavove očekuje teška, ali izuzetno važna godina. Ovo je period kada treba da pokažete upornost i krativne potencijale. U 2020. godini naučite nešto novo, isprobajte se u novoj profesiji ili promijenite krug prijatelja. Očekuje vas nepredvidiv period velikih promjena, a mnogi će promijeniti i mjesto stanovanja, možda čak zemlju boravka. Nema potrebe za strah, jer svaka promjena biće početak pozitivnih događaja u vašem životu.

DJEVICA – Vrijeme je za porodične radosti!

Dugo ste čekali da vas život nagradi za vaš trud. Radujte se, jer 2020. godina biće izvor sreće za svaku Djevicu, naročito kada je u pitanju privatan život. U prethodnim godinama stalno ste se trudili da uspostavite dobar odnos sa voljenom osobom, budete dobar roditelj ili riješite stambeno pitanje. 2020. godina donosi vam pravi porodični sklad i harmoniju. Sreća vas naročito očekuje ako planirate vjenčanje, stvaranje porodice ili sticanje porodičnog doma.

VAGA – Vrijeme je da osetite harmoniju!

Posljednjih godina vaš život je praktično jedna rutina sastavljena od posla, svakodnevnih briga i potpunog nedostatka romantike i uživanja. Konačno, 2020. godina donosi prelijepe promene! Spremite se na potpunu promjenu vašeg života, u kojoj ćete uživati. Konačno ćete moći da se opustite, osjetite mir, uživate baš svakog dana i osjetite istinsku harmoniju koju će vam obezbjediti voljena osoba.

ŠKORPIJA – Sve se mijenja nabolje!

Da li vam život više nije zanimljiv kao što je nekada bio? Drugi vas nerviraju, a posao vam je postao naporan? Sa dolaskom 2020. sve će se promijeniti! Sljedeća godina je zapravo najbolje vrijeme da drastično promijenite život. Ne obraćajte pažnju na usputne probleme – svi oni će biti prave sitnice u odnosu na dobitke koji vam slede. Škorpije su uvijek išle protiv pravila, zato slobodno srušite stereotipe. Godina pred nama za vas će biti period “čistog vazduha” i izazova u kojima ćete apsolutno uživati.

STRIJELAC – Sudbinski susret je pred vama!

Dok drugi čekaju da im se sreća dogodi i odmaraju od posla, vi uživate! Ali, svjesni ste da je za istinsku harmoniju potrebno još nekoliko sitnica. U 2020. godini pronaći ćete to što vam nedostaje! Pred vama je i sudbinski susret, koji će donijeti nešto na šta ste dugo čekali, možda čak i cijelog života. Sve će se drastično proijmeniti, ali u vašu korist i sreću. Zbog tog susreta vjerovatno ćete donijeti i odluku da se preselite na neko dinamičnije mjesto.

JARAC – Pronađite vrijeme za sebe!

Brinete o drugima toliko godina, trošite vrijeme i energiju kako vaši voljeni ne bi morali ništa da rade, a potpuno ste zaboravili na sebe. Godina pred nama donijet će vam priliku da konačno obratite pažnju na svoje potrebe. O čemu sanjate? Šta vas čini sretnim? U 2020. godini imat ćete mnogo šansi da ostvarite svaki svoj san. Razmislite šta je vaša velika želja i već prvog dana naredne godine načinite prvi korak ka njenom ostvarenju!

VODOLIJA – Koncentrišite se na ono najvažnije!

Za pripadnike znaka Vodolije 2020. biće veoma teška i napeta godina. Neće biti mnogo novca niti uzbudljivih događanja. Ipak, imat ćete priliku da postignete cilj kojem ste stremili više od godinu dana. Ovaj period će biti na svaki način dobar za taj cilj, samo morate da se koncentrišete na ono što je najvažnije. Budite hrabri, pobjedite strah, budite slobodni. Ostanite svoji i sve će na kraju doći na svoje mjesto!

RIBE – Ostanite pozitivni!

Za vas će naredna godina biti sve, samo ne dosadna! Oslobodit ćete sve svoje unutrašnje potencijalne, a do izražaja će doći i vaše želje i dugogodišnje težnje. Ove godine ćete sigurno pronaći i novi, zanimljiv hobi ili se vratiti starom za koji ranije niste imali vremena. U vašem životu će se pojaviti i jedna osoba izrazito sportske građe i na neki način će vam promijeniti život. Nabolje, naravno. Pomoći će vam da shvatite kako da uživate u životu. Za vas je najvažnije da budete pozitivni i bez straha pogledate budućnosti u oči.

 

(Lovesensa)