Glasovi publike spasili Maida Hećimovića

0
75

Najmanji broj glasova, toliko malo da nije ni za duel imala je Aleksandra Brković i odmah je napustila takmičenje. Uz nju je takmičenje napustio i Aleksa Perović. Neočekivani duelisti večeras sa najmanjim brojem glasova su bili Maid Hećimović i Aleksa Perović.

Maid Hećimović je nastupio sa pjesmom Dada Topića “Flojd”.

Kristina je prva prokomentarisala. “Prije svega, ogromno priznanje ti dajem za ovaj nevjerovatan nastup. Ti znaš koliko ja tebe podržavam od početka takmičenja. Međutim, stilski nije bilo najbolje. Mislim da ti ovo ne stoji vokalno, jer mislim da zaslužuješ da ostaneš u takmičenju”, rekla je Kristina.

“Bio si između Travolte i Flojda. Meni se za razliku od Kristine sviđa ta drama u tvom glasu. Tvoja energija je bila nevjerovatna”, kaže Kiki.

Emina smatra da je on rođen za šou biznis. “Bićeš odličan i za biznis, a to je mnogo bitno. Iako je ne volim ovu pjesmu, ali odlično si je otpjevao”, rekla je Emina.

Željko je rekao da se on i dalje druži sa Kristinom i da mu se to ne dopada. “Ako se Kristina ošišala, ne znači da je pametnija”, rekao je Željko, dok je publika burno negodovala. “Mislim da si mogao bolji izbor da napraviš, ali si pokazao da možeš super i da igraš”, pohvalio ga je Željko.

llma Karahmet je pjevala pjesmu iz filma “Barbie” “I need to know”.

Ilmi su nakon nastupa skandirali “Ilma mi te volimo”, a ona je odgovorila “Volim i ja vas”.

Emina Jahović je rekla da je Ilmin nastup bio veoma lijep, sa čime se složio i Joksimović. “Ti veoma napreduješ iz lajva u lajv. Ne bi trebalo da obraćaš pažnju na to šta oblačiš. Prošli put si rasplakala naciju, ja nisam mogao ništa da ti kažem za oblačenje”, smatra Željko.

“Draga Ilma, ti dobro znaš da nisam komentar uputila tebi za oblačenje, nego stilistima. Ovo je prvi put da je izbor pjesme potpuno perfektan za tebe. Sve te pjesme imaju dječju, nevinu emociju koja tebi leži. Naježila sam se na visok ton u refrenu”, rekla je Kristina.

Kiki je pohvalio Ilmu i rekao da je pjevala kao pobjednica Evrovizije. “Porasla si u lijepu i divnu djevojku”, rekao je Lesendrić.

Lukijan Ivanović je pjevao pjesmu “Aint No Sunshine”, koju izvodi Bill Withers

“Kudikamo si bio bolji nego prošli put. Očekivao sam neku domaću pjesmu. Bio si u priči i imao si neki svoj senzibilitet”, prokomentarisao je Željko.

“Bravo, bravo, bravo. Čula sam te prije emisije u hodniku! Ovo je bilo tako diskretno, emotivno, ovo je način na koji ti treba da pjevaš”, oduševljena je bila Kristina.

Kiki je rekao da ovu pjesmu ne voli, ali da je Lukijan imao svoju verziju pjesme i da mu se dopalo.

“Više se smiješ nego prošli put”, primjetila je Emina, a Lukijan je rekao da je zadovoljan Željkovim komentarom.

“Tebe čeka karijera, ja sam u to sigurna. Znam da ćeš biti zvijezda”, rekla je Lukijanova mentorka Emina.

(Vijesti.ba)