FOTO: Zanosne novinarke koje bi mogle da izvještavaju iz Brazila

0
190

Iako mnogima od njih fudbal nije uža specijalnost, vrlo je moguće da će se ove ljepotice naći na Mundijalu kako bi izvještavale za svoje kuće.

Osim sjajnih fudbalskih poteza i prelijepih navijačica na tribinama, ovogodišnje fudbalsko Svjetsko prvenstvo u Brazilu mogle bi da obilježe i zanosne novinarke.

Iako mnogima od njih fudbal nije uža specijalnost, vrlo je moguće da će se ove ljepotice naći na Mundijalu kako bi izvještavale za svoje kuće. Ako se neki pitaju, Džordži Tompson će se sasvim sigurno naći na Svjetskom prvenstvu jer joj je fudbal specijalnost, a matična kuća Fox Sports.

Erin Šaroni, atraktivna Amerikanka, na početku karijere bila je model, da bi vrlo brzo stigla do CBS-a, gdje i sada radi. Poznata je kao veliki obožavalac bikinija i nema sumnje da joj eventualni put u Brazil neće teško pasti. Društvo bi mogla da joj pravi Čarisa Tompson koja je veliki fan košarke, ali je sigurno da bi se odlično snašla i u razgovoru sa fudbalerima.

Fox Sports je kuća koja može da se pohvali velikim brojem zanosnih novinarki, a jedna od njih je i Aleks Kari. Sigurno je da njeno eventualno prisustvo u Brazilu mnoge neće ostaviti ravnodušnim. Nevjerovatno blago posjeduje Fox Sports, a dokaz tome je i Meksikanka Himena Sančez, čija je uža specijalnost NFL, prenose agencije.

Ovo su samo neke od novinarki koje bi u Brazilu mogle da zauzmu mjesta u medijskim ložama, a osim njih na odlazak na Svjetsko prvenstvo pretenduju i ljepotice poput Erin Endrjuz, Mieke Bušan, Nikol Zaloumis, Džen Braun, Šarlot Džekson, Lin Tviden, Kejti Ozborn… Nezaobilazno lice na Mundijalu će sigurno biti Sara Karbonero, španska novinarka, djevojka Ikera Kasiljasa, golmana “crvene furije”.

Svjetsko prvenstvo u Brazilu na programu je ove godine i igra se od 12. juna do 13. jula.

(24sata.info)