EMOTIVNO // Djevojčica iz Bosne napisala Ceci pismo: “Sanjam te svake noći i volim te više od same sebe …”

0
151

Petnaestogodišnja djevojčica iz Bosne, Azerina Silajžija, veliki je fan folk dive Svetlane Cece Ražnatović kojoj je napisala veoma emotivno pismo.

Azerina je u pismu koje je napisala pjevačici istakla da Cecu sanja svake noći, te da joj je stalno u mislima.

– Draga Ceco, ja sam Azerina Silajdžija i živim u Bosni i Hercegovini, mnogo mi je žao što ne mogu da dolazim na tvoje koncerte jer sam još maloljetna. Veliki sam tvoj fan i znam sve tvoje pjesme, sanjam te svaku noć, Boga mi, i stalno si mi u mislima. Kad god sam na Fejsbuku, samo tebe slušam i gledam, a ostalo sve zanemarim. Čak mi moji prijatelji zamjeraju što te volim i što stalno pričam o tebi, ali meni to ne smeta. Voljela bih bar na trenutak da te zagrlim i vidim. Čula sam da je moguć tvoj koncert u Sarajevu, ali ipak ne znam. Zbog tebe sam zavoljela Beograd i Srbiju. Volim te više i od same sebe i svako jutro kad se probudim jedva dočekam da vidim tvoju sliku. Razmišljala sam kako da stupim u kontakt sa tobom, mislila sam ti napisati pismo i poslati na tvoju adresu, ali za to bi mi trebalo više vremena. Moja želja je da te upoznam i da budem bar na jednom tvom koncertu. Ovo je prava istina i ovo pišem iskreno i sa puno osjećanja. Još jednom ponavljam: volim te i molim te da o ovome razmisliš. Veliki pozdrav i poljubac za tebe i tvoju porodicu – napisala je Azerina u svom pismu.

Ceca je bila oduševljena kada je pročitala pismo i rekla da joj je drago što ima takve fanove.

– Jako mi je drago što imam takve fanove i što su sve ovo vreme uz mene. Naravno da ću ispuniti želju zato obećavam da ću joj za prvi koncert koji budem imala u okolini njenog grada pokloniti karte i upoznati se sa njom, kada ćemo uz priču provesti neko vreme zajedno. Ovo su stvari zbog kojih radim, živim i trudim se da uvek budem sve bolja.

(Glamur.ba/ Foto: Glamur.ba)