Dara Bubamara se razvodi zbog seksi fotografija pod tušem?! (FOTO)

0
683

Fotografije na kojima se Dara Bubamara gola tušira, a koje su dospjele u javnost, izrevoltirale su njenog muža Milana Kesića toliko da je pjevačici zaprijetio razvodom! Kako Kurir saznaje, njemu su prijatelji na telefon poslali naslovnu stranu nedjeljnika Skandal prije nego što se broj našao u prodaji. Pobjesnio je i istog trenutka pozvao suprugu i rekao da ne želi više da živi s njom.

Milan je poludeo kad je video slike supruge na kojima pozira dok se tušira. Posebno je ga je iznerviralo što će osvanuti i na internetu i njihov maloletni sin će moći da ih vidi. Toliko je bio besan da nije sačekao da je vidi, već joj je svašta rekao u slušalicu. Urlao je: „Tako se ne ponaša majka i normalna žena! Ne zanima me odakle te slike i kako su dospele u novine! Ovo nije samo tvoja sramota već bruka za celu porodicu!“

Ona je pokušala da se opravda, ali on je zalupio slušalicu – otkriva sagovornik Kurira, vrlo dobro upoznat sa situacijom između Dare i Milana.

Kako dalje navodi, ona je nakon završenog razgovora u očajanju počela da plače, nemoćna da učini bilo šta. Zvala je prijatelje i kukala kako ne može da vjeruje da su slike dospjele u javnost i govorila da su nastale iz šale. Najviše je brine činjenica da su joj ugrozile brak i da će je svi u porodici osuđivati.

Kurir je pozvao Daru za komentar, ali ona nije željela da se javi.

(kurir)