COVER 5′ – Revolucionarni proizvod za prekrivanje sijede kose

0
686

Loreal Professsionnel homme je potpuna linija proizvoda i profesionalnih usluga za muškarce. Linija obuhvaća gel kolorant, njegu i styling. Gel kolorant “COVER 5“  prekriva sijedu kosu u samo 5 minuta, nanosi se kao šampon a daje maksimalnu učinkovitost i prirodan efekt.

9aee523bd1eyHair.jpg

Formula Cover 5’ dizajnirana je isključivo za muškarce i predstavlja inovaciju u usluzi bojenja kose. Ovaj gel za bojenje bez amonijaka prekriva do 50 % sijede kose za samo 5 minuta, nema neugodnog mirisa, a pomoću posebno balansiranog omjera kolorita daje potpuno prirodni izgled, pruža dugotrajne rezultate, a kosa je potpuno osvježena. Može se pronaći u 4 nijanse koje se koriste ovisno o prirodnoj boji kose klijenta.

Najnovije istraživanje pokazuje da se muškarci najviše boje sijede kose. Toliko ih ne plaši ni jedan drugi problem koji se javlja s godinama poput lošeg izgleda zubi i bora na koži. Onog trenutka kada počnu uočavati sijede vlasi na glavi, muškarcima se ispunjava najgora noćna mora.

Većina muškaraca u istraživanju je rekla da smatra da se starost najviše počinje uočavati nakon 45. godine života. Osim sijedih vlasi, plaši ih i ćelavost te druge vidljive promjene na tijelu koje najavljuju treću dob.

‘Iako se sijeda kosa kod muškaraca smatra znakom otmjenosti, oni je doživljavaju kao noćnu moru. Ona je za njih znak dolaska starosti’, izjavio je glasnogovornik tvrtke Mintel koja je provela ovo zanimljivo istraživanje.