BIVŠI NAJBOLJI MODEL TURSKE KAO POPULARNI JAMES DEAN

0
210

Bivši najbolji model Turske fotografirao se u pozama kao da ide u lov, a pokazao je i da zna skinuti zavodničke poze bivšeg seks-simbola Jamesa Deana.

Çagatay Ulusoy (23), koji u seriji “Djevojka imena Feriha” na OBN televiziji glumi vatrenog Emira, pozirao je za tursko izdanje modnog časopisa Vogue. Glumac je pustio kosu za novu ulogu u turskoj inačici američke serije “O.C.”.

Pozirao je na seoskom imanju sa Serenay Sarıkaya (22), kolegicom s kojom snima novu seriju. Manekenku i Miss Universe Turske 2010. Emir je grlio s puškom u ruci. Bivši najbolji model Turske fotografirao se u pozama kao da ide u lov, a pokazao je i da zna skinuti zavodničke poze bivšeg seks-simbola Jamesa Deana.

Ferihina ljubav života još nije uspjela pronaći idealnu djevojku. A ako je i nađe, mogao bi se načekati jer mu prijeti nekoliko godina zatvora zbog posjedovanja narkotika. Uhićen je prošle godine u velikoj akciji turske policije kad su kod njega našli kokain.

Nisam upoznao nijednog glumca koji ne pije i nije probao drogu. Uzimao sam marihuanu samo za vlastite potrebe, ali ne znam ništa o njezinu podrijetlu, rekao je Çagatay.

– Čuo sam da su travu švercali iz Amsterdama. Nisam siguran da je riječ o marihuani. Vjerojatno su nam podvalili nešto jače jer mi je jednom pozlilo poslije konzumacije – kaže Ulusoy. Prijeti mu zatvorska kazna od pet do 15 godina. Iz sudnice je otišao u kafić i naručio si žesticu. Novo saslušanje zakazali su za februar ove godine.