Bik i Blizanac ignoriraju, a Rak i Lav preuveličavaju probleme

0
187

U teškoj situaciji Strijelci i Vage će početi filozofirati, Škorpioni i Jarci računati kako se izvući, Bik i Blizanci se praviti da je sve u redu, a Rak i Lav preuveličavati…

Ovan se odmah hvata u koštac s problemom

Pripadnici ovog znaka po svojoj su prirodi nestrpljivi i na prvu pojavu problema, ne samo da su spremni odmah reagirati, već ni ne znaju drugačije. Inzistiraju na tome da se situacija odmah popravi, a u tome će se maksimalno angažirati, tražiti pomoć drugih i boriti se svim raspoloživim sredstvima. Iako je njihova borbenost pohvalna, ako ne mogu ništa učiniti, dugo će se osjećati nemirno i bijesno te neće biti u stanju “pustiti” problem.

Bikovi su majstori u ignoriranju problema

Pripadnici ovog znaka majstori su u racionalnom pristupanju teškim situacijama, no zapravo je riječ o tome da će oni koliko god dugo mogu ignorirati problem i čekati da se on riješi sam od sebe. Kako su strpljivi, tek će ih najteže situacije moći izbaciti iz takta, no čak i tada će pokušati pronaći rješenje koje će imati najmanje posljedica za njih. Ako je za nastalu situaciju netko drugi kriv, pokušat će se i osvetiti.

Blizanci će se brzo uzrujati, ali i smiriti

Pripadnici ovog znaka prvo će vrlo emocionalno reagirati i problem doživjeti tragično te vikati, no jednakom brzinom će se smiriti i sami sebe uvjeriti kako nema smisla previše se uzrujavati. Na početku će svima reći o čemu je riječ i očekivati pametne savjete, no tada će očekivati da se situacija riješi sama od sebe te imati vjeru u pozitivan ishod situacije.

Rak se teško distancira od problema

Pripadnici ovog znaka u teškim životnim situacijama znaju preuveličavati i tada im se sve oko njih čini crno. Dok god se problemi ne riješe, oni će razmišljati, tugovati i provoditi besane noći. Sposobni su dugo trpjeti takvo emocionalno stanje, a nakon što jednom sve prođe, sami će se sebi čuditi zašto su se tako dugo nepotrebno uzrujavali.

Prva reakcija Lava je vika

Pripadnici ovog znaka ljubitelji su stabilnosti i predvidljivog tijeka događaja u svom životu, pa ih nenadani problemi lako izbacuju iz takta. Tada postaju ljuti na cijeli svijet i sve im se čini nepravedno, a svoje frustracije mogu izbacivati i na druge u svojoj okolini. Tada će preći u aktivnu fazu i razraditi plan rješavanja problema, a ako ga uspješno savladaju osjećat će se kao veliki pobjednici.

Djevice su navikle na rješavanje problema

Pripadnici ovog znaka pravi su analitičari koji su nekako navikli da se često susreću s problemima, ili to barem oni tako vide. Zbog toga su razvili cijeli mehanizam nošenja s teškim situacijama, od logičnog promišljanja, tvrdoglavog stava do približavanja i traženju pomoći od drugih. Na kraju neće poslušati tuđe savjete, već napraviti po vlastitoj intuiciji i već se hvatati u koštac s novim problemima.

Vaga će od problema napraviti filozofiju

Pripadnici ovog znaka skloni su beskonačnim analizama, zamišljanju različitih scenarija i razvijanju taktika kako što prije prebroditi neku životnu krizu. Savjetovat će se s drugima i rado poslušati savjete ljudi od povjerenja, a nakon što se situacija riješi shvatit će da su od vlastitog problema napravili projekt iz kojeg su naučili važne pouke.

Škorpion smireno razmatra mogućnosti

Na prvu pojavu mogućih problema u životu pripadnici ovog znaka neće brzopleto reagirati, već će promišljeno promatrati kako se situacija razvija. Ako je netko drugi kriv za nastalu krizu, sav će svoj bijes usmjeriti na njega kako bi se osjećao lakše, no sve će posljedice za sebe prihvatiti kao nužno zlo u životu. Nakon što problemi prođu, nastavit će sa svojim životom kao da se ništa nije dogodilo.

Strijelac će preispitati i najmanje detalje

Pripadnici ovog znaka poput Vaga problemima pristupaju pretjerano filozofski, pa će analizirati sve što je dovelo do toga i tko je sve uključen. Na to bespotrebno troše energiju, no ni sami si ne mogu pomoći, a skloni su i sebe okriviti jer završili u nezgodnoj situaciji. Najbolje je da konačne odluke ne donose brzopleto, već sve prespavaju i tada poduzimaju daljnje korake.

Jarac gleda kako da se što prije izvuče

Za pripadnike ovog znaka vrijedi pravilo da je problem velik onoliko koliko dugo ga muči, pa će dati sve od sebe da se loša situacija što prije završi. Disciplinirano će preuzeti krivnju na sebe, povući se u i vlastitoj privatnosti razmišljati koji je sljedeći potez najpametniji, a nosi najmanje posljedica za njih. Nakon što sve bude iza njega, odmah će povući sve moguće korake kako se nešto slično ne bi ponovilo.

Vodenjak će i u lošem tragati za pozitivnim

Pripadnici ovog znaka imaju snažan poriv da gledaju na moguća pozitivna rješenja u svakoj situaciji, pa čak i ako u to sami ne vjeruju. Osim što će sami sebi “mantrati” da će sve brzo proći, oni će se povjeriti tek nekome tko im je najbliži, jer ne želi da drugi znaju kako ga nešto muči. Nakon što jednom prođu, sve će probleme brzo zaboraviti da im ne bi kvarili svakodnevicu.

Ribe se hrabro nose sa životnim izazovima

Iako se pripadnike ovog znaka često opisuje kao preosjetljive, oni će u ključnim trenucima odlučiti kako će poslije biti vremena za plakanje, a sada moraju napraviti sve u svojoj moći da se ono što ih muči što bezbolnije riješi. Takav su pozitivan stav zauzeli već u ranoj mladosti, jer su navikli često biti u teškim situacijama ili ih barem tako vidjeti. Sanjarit će o danu u kojem će sve biti zaboravljeno i to će im pomoći da prebrode.

(24sata.hr)