Astrolozi predviđaju novi datum apokalipse: 20. april 2014. godine

Novi datum kada će se na nebu pojaviti Kozmički veliki križ poklapa se s katoličkim Uskrsom, ravnodnevnicom i Hitlerovim rođendanom!

Američki astrolozi upozoravaju na dolazak još jednog datuma koji najavljuje, ni više ni manje nego propast svijeta. Apokalipsu možemo očekivati 20. aprila 2014. (zanimljiva koincidencija je to što je toga datuma Hitlerov rođendan!), kad će na nebu pojaviti Kozmički veliki križ. Naime u nepovoljnom kvadratu naći će se Mars u Vagi, Jupiter u Raku, Pluton u Jarcu i Uran u Ovnu, svi na otprilike 13-14 stupnjeva svoga znaka, prenosi Metro-portal.

Predviđaju katastrofu u Sjedinjenim Državama s obzirom na to da taj datum tvori i direktni kvadrat s Suncem u natalnoj karti SAD-a koje se nalazi na 13 stupnjeva raka (4. jula 1776.).

Kažu da će Mars utjecati na pojavu nasilja u SAD-u, Saturn na teška vremena i restrikciju, Uran na neočekivane događaje, dok bi Plutonov položaj s tako teškim aspektima mogao upućivati i na nuklearnu katastrofu.

CentralnoGrijanje

Već smo spomenuli da je 20. travnja Hitlerov rođendan koji izaziva sam po sebi osjećaj strave, a također, na taj datum ove godine pada i ravnodnevnica i kršćanski Uskrs koji također utječu na duhovnost i okultno.

Američki se astrolozi tješe da će ih Jupiter koji je u tranzitu sa Suncem na natalnoj karti SAD-a zaštititi od opće apokalipse.

(brzevijesti.ba)