Apel očajnog oca: Život mog djeteta vrijedi 8. 000 KM: Pomozite mi da skupim taj iznos

Jedanaestogodišnji dječak Kemir Ramić iz Zenice boluje od Colitis cron gastritis cron enteritis chr herniaventralis st post appendectomiam et resection ilei propter ileus. Za njegovo liječenje u Zagrebu, troškove prijevoza i druge troškove potrebno je izdvojiti oko 4.000 eura.

Pošto je ova suma za njegove roditelje pregolema, oni ovim putem pozivaju privatna i društvena preduzeća, domaće i međunarodne humanitarne organizacije, kao i sve ljude dobre volje, da doniraju novac za liječenje njihovog voljenog sina. Novac se može uplatiti na broj računa 4246 5600 3704 3220, koji je na ime Hasan Ramić otvoren u Hypo Alpe Adria Bank, ekspozitura Zenica, kao i poslati putem vrijednosnog pisma, poštanske uplatnice, Western uniona i donijeti lično na adresu:Hasan Ramić, Ulica Gradac br. 6, 72000 ZENICA. Dodatne informacije mogu se dobiti na broj mobitela 00387.62.540-449.

CentralnoGrijanje

-Nije lahko tražiti novac, ali moramo. Teško je gledati svoje bolesno dijete. Sve bi dali da mu pomognemo, ali ne možemo. Kemir se liječio u Sarajevu, ali nije bilo uspjeha. Zato ga moram voditi polovinom februara na liječenje u Zagreb. I ja i supruga smo nezaposleni i plus toga smo podstanari. Svima, koji pomognu mom sinu, unaprijed hvala-kaže Hasan Ramić.

(sarajevo-info.com)