Apel očajnog oca: Život mog djeteta vrijedi 8. 000 KM: Pomozite mi da skupim taj iznos

0
116

Jedanaestogodišnji dječak Kemir Ramić iz Zenice boluje od Colitis cron gastritis cron enteritis chr herniaventralis st post appendectomiam et resection ilei propter ileus. Za njegovo liječenje u Zagrebu, troškove prijevoza i druge troškove potrebno je izdvojiti oko 4.000 eura.

Pošto je ova suma za njegove roditelje pregolema, oni ovim putem pozivaju privatna i društvena preduzeća, domaće i međunarodne humanitarne organizacije, kao i sve ljude dobre volje, da doniraju novac za liječenje njihovog voljenog sina. Novac se može uplatiti na broj računa 4246 5600 3704 3220, koji je na ime Hasan Ramić otvoren u Hypo Alpe Adria Bank, ekspozitura Zenica, kao i poslati putem vrijednosnog pisma, poštanske uplatnice, Western uniona i donijeti lično na adresu:Hasan Ramić, Ulica Gradac br. 6, 72000 ZENICA. Dodatne informacije mogu se dobiti na broj mobitela 00387.62.540-449.

-Nije lahko tražiti novac, ali moramo. Teško je gledati svoje bolesno dijete. Sve bi dali da mu pomognemo, ali ne možemo. Kemir se liječio u Sarajevu, ali nije bilo uspjeha. Zato ga moram voditi polovinom februara na liječenje u Zagreb. I ja i supruga smo nezaposleni i plus toga smo podstanari. Svima, koji pomognu mom sinu, unaprijed hvala-kaže Hasan Ramić.

(sarajevo-info.com)