8 pari cipela koje svaka žena mora imati

BALETANKE

Apsolutno su neophodne u cipelarniku svake dame. A razlog je jednostavan – sjajno se prilagođavaju kako elegantnom tako i opuštenom stilu.

PLATNENE PATIKE

Postoje modeli patika koji će se uklopiti i u vaš stil. To su platnene patike koje će biti idealne za popodnevnu šetnju ili kafu pored reke, kada želite nešto udobno na nogama.

KRATKE ČIZME

Ako odaberete svetlo braon neutralnu boju, sa petom tek da vas malo podignu, ali da i dalje budu udobne, imaćete savršene čizme za svako vreme i priliku.

PLATFORME

Omiljena obuća tokom prolećne i letnje sezone su sandale koj sjajno izgledaju na preplanulom stopalu i omogućavaju nozi da diše. Udobne su i lake za hodanje, izdužiće vam nogu, odlično idu uz večernje haljinice.

SALONKE

CentralnoGrijanje

Apsolutno nezoabilazno u cipelarniku svake žene su klasične, elegantne, otmene, prilagodljive, uparljive, večne crne salonke.

UPADLJIVE SANDALE NA ŠTIKLU

Efektne sandale na štilku će i najobičnu kombinaciju učiniti glamuroznom i prikladom za izlazak. Neka budu u nekoj jarkoj boji, tako da njima možete da razbijete neutralne boje.

JAHAČKE ČIZME

Odlično idu i uz suknje i farmerke, a mogu da izgledaju i elegantno. Odlične su za zimu, jesen, kišu i suvo vreme, a koliko su praktične toliko su i šik.

OKSFORD CIPELE

 One su hit i njihova najvažnija odlika je da su sjajan izbor za poslovni i svakodnevni stil.

(inboks.ba)