7 tipova muškaraca koji te nikada neće oženiti!

0
84

Velika je vjerovatnoća da ćete morati da poljubite mnogo žaba prije nego što naiđete na princa. Onaj pravi zasigurno negdje postoji, ali morate da budete svjesne i da postoje tipovi muškaraca za koje u startu znate da vas nikada neće zaprositi.

Nije spreman za ozbiljnu vezu

To je možda i najčešća vrsta muškaraca koja nikada neće uploviti u bračnu luku. On radije ide iz veze u vezu, a kada odnos počinje da postaje ozbiljan, podvije rep i zbriše. Uplaši se i ostavlja vas uz izvinjenje kako još nije spreman za ozbiljnu vezu. Najvjerovatnije je da nikada neće ni biti. Nema smisla da mu objašnjavate kako ste baš vi za njega savršeni te da pokušavate da ga promente jer ćete djelovati poput očajnice. Pustite ga i ne gubite vrijeme na njega. Radije to vrijeme iskoristite kako biste pronašli pravog.

Nije prebolio bivšu

Ove tipove definitivno trebate izbjegavati ukoliko vas zanima ozbiljna veza. Ako često govori o bivšoj, prepričava vam njene navike, hobije, interese, pa čak i stvari koje su zajedno radili, znak je da je još nije prebolio čak i ako to ne želi da prizna. Njemu definitivno treba vremena da raskine s prošlošću, pa ne možete očekivati da će vas zaprositi.

Posao na prvom mjestu

Usmjeren je na posao i sve se vrti oko njegove karijere. Previše radi, pa nema vremena za vas. To je tip muškarca koji mora da bude zadovoljan poslovnim uspjehom ili barem da zna da je na najboljem putu da ostvari svoj cilj. Do tada ne očekujte previše od njega.

Uvijek traži bolje

S njim će vam biti fantastično. Postoji samo jedna ‘mala’ zamjerka – nije u stanju da se obvaveže. On uvijek misli kako nešto propušta i da će mu s nekom drugom biti bolje, premda je ono što ima s vama fantastično. Sigurno ne želite život da protraćite na nekoga ko misli kako niste dovoljno dobri za njega.

Svi iz njegovog društva su upola mlađi

To je muškarac u kasnim četrdesetim godinama. Poslovno je uspješan. I dok su se svi njegovi prijatelji iz mlađih dana skrasili on se uporno druži s upola mlađima od sebe. Zanimaju ga provodi i mnogo mlađe djevojke. On, naime, samom sebi ne želi da prizna kako te djevojke nisu s njim zbog njegovog izgleda ili duhovitosti, već zbog novca.

Još nije pronašao onu pravu

Prešao je četrdesetu i nikada se nije ženio jer mu je razlog bio kako nije pronašao srodnu dušu. Stoga se zapitajte – ako među mnoštvom djevojaka s kojima se, s obzirom na njegove godine, nalazio nije pronašao pravu kako možete biti sigurni da ste vi ta? Radije zaštitite svoja osjećanja i klonite ga se.

Na prvom mjestu su mu njegova djeca

Upoznali ste muškarca koji je razveden i ima djecu. Besprijekorno o njima brine i učestvuje u njihovim životima. Upravo to vas je i privuklo kod njega jer otac koji toliko brine o djeci ne može da bude loš čovjek. nema ništa loše u tome što je odgovoran otac, ali ukoliko se vi zbog toga manje viđate zapitajte se da li će ikada u njegovom srcu biti barem malo mjesta i za vas.

(Vijesti.ba)