ŽENE, PAMET U GLAVU! Za muškarcem se plače, SAMO ako je mrtav… SUROVO, ali istinito!

ŽENE, PAMET U GLAVU! Za muškarcem se plače, SAMO ako je mrtav… SUROVO, ali istinito!

RSD Sloboda

Nemojte sebi ugrožavati zdravlje.

Nema te žene na ovoj planeti, koja nije, bar jednom u životu, ronila suze zbog nekog muškarca. Ostavljene djevojke, pa i one koje su ostavljale, vi ili vaše prijateljice, sestre, poznanice… Svaka se nekad našla u ovoj naizgled bezizlaznoj situaciji, piše “Srbija Danas“.

PropellerAds

Osobe različitih navika i temperamenata na najrazličitije načine riješavaju ljubavne probleme. Neko sjedi i danima plače, neko se nakloni alkoholu i ostalim porocima, neko to potiskuje duboko u sebe, neko samo odlazi dalje i ulazi u novu romansu.

Sve ovo je ljudski ali najgore rješenje kome možete da se povinujete je da sjedite i da plačete! U redu je pustiti koju suzu i tako ožaliti neke prošle dane i uložene emocije, ali sjediti i očajavati, ili u najgorem slučaju preklinjati muškarca je ravno samoubistvu.

Da ovo nije fraza, svjedoči činjenica da time ugrožavate ne samo svoje mentalno zdravlje već i fizičko. Imunitet slabi od posljedica velikog stresa, a kako su za ovakve situacije često karakteristične neprospavane noći, nesanica je takođe ozbiljan faktor koji uništava imuni sistem i kompletno zdravlje žene.

Ništa u ovom članku nije potpuno novo, i sve ste ovo vjerovatno čule, ali je jako važno u teškim situacijama podsjetiti sebe, da vaših suza niko nije vrijedan, a pogotovo ko vas ne cijeni dovoljno ni kao osobu ni kao partnera.

Zato čuvajte svoje zdravlje, jer ako vi to ne uradite, ko bi to trebalo da uradi umjesto vas?

 

(Srbija Danas)

PropellerAds