Tri znaka Zodijaka koja ne mogu bez – partnera

Tri znaka Zodijaka koja ne mogu bez – partnera

RSD Sloboda

Osobe rođene u ova tri znaka najopuštenije su i najsretnije kada su u vezi.

Za njih je zaljubljenost sinonim za sigurnost, što im daje vjetar u leđa i za mnoge druge životne poduhvate.

RMU Banovići

Blizanci

Iako važe za velike avanturiste, osobe rođene u znaku Blizanaca vole da su u vezi, posebno s ljudima koji su im slični. Njih provođenje vremena s osobom s kojom dijele interesovanja motiviše i veseli.. Uz to, Blizanci su poznati po svojoj narcisoidnosti pa im gode komplimenti.

Vaga

Vage obožavaju da su zaljubljene. To je njihovo, prirodno stanje u kojem se osjećaju najsnažnije i najsretnije. Ipak, ono što Vage mrze jesu sukobi. Cilj im je da pronađu osobu koja je staložena poput njih i s kojom će sve rješavati na miran način. Kada je pronađu, nema tog problema koji je za njih prevelik ni posla koji je pretežak – Vagu ljubav jednostavno pokreće.

Ribe

Ribe su osobe koje se svemu vrlo lako prilagode. Ipak, kada je riječ o pravoj ljubavi i partneru koji je za njih istinski poželjan, Ribe su poprilično izbirljive i ne žele da se prilagode bilo kome. Ali kada se to dogodi, one su najsretnije. Znaju da su pronašle osobu koja će ih nadopunjavati i s kojom će provoditi vrijeme, što ih umiruje i nadahnjuje.

 

(Krstarica)