Podržite svoje favorite za titulu Miss Interneta i Miss Televotinga BiH 2017. (FOTO)

REKLAMA

Država Bosna i Hercegovina dvadeset prvi put bira djevojku “najljepšu među najljepšim” koja će učestvovati na izboru “Miss Svijeta 2017” a koji će se održati 18.novembra 2017 u gradu Sanya u Kini.

Približava se finalni izbor Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta 2017 koji je na programu u direktnom prenosu na javnom servisu dvije televizije Federalnoj i Televiziji Republike Srpske na dan 01.10.2017. s početkom u 21:00h, a održat će se u  Kongresnom Centru Hotela “Terme” Ilidža.

Menprom

Kao i svih proteklih godina, izbor promoviše mladost, ljepotu, inteligenciju, pozitivne vrijednosti našeg društva, te posebno promoviše teme koje su od opšteg interesa za cijelo društvo. Ovogodišnja akcija nosi naziv “BOLJE OBRAZOVANJE-BOLJA BIH”

 Nakon priprema u Turskoj gdje je domaćin našim finalistkinjama bio Hotel “Grand Prestige Hotel & Spa” 5* SIDE Antalija, slijedi dolazak u Sarajevo i odbrojavanje do početka izbora.

 VI ODLUČUJETE ko će biti ovogodišnja MISS TELEVOTING BIH 2017 kao I MISS INTERNETA 2017

U takmičenju za Miss internet BiH, da bi Vaš glas bio važeći, prvo trebate označiti “lajkom” FB stranicu Miss BiH za Miss Svijeta i FB stranicu Modna agencija Abc Models, I zapratiti Instagram stranicu ABC Models Mgmt International a zatim sa LIKE označiti fotografiju djevojke koja po Vašem mišljenju treba ponijeti titulu MISS INTERNET BIH 2017

Zbroj svih važećih lajkova na FB stranici Modna agencija Abc Models i FB stranici Miss BiH za Miss Svijeta, daju pobjednicu MISS INTERNET BIH 2017, koja će se plasirati u TOP 12 na Finalnom izboru Miss BiH za Miss Svijeta, te ponijeti značajnu lentu.

Rok za glasanje za MISS INTERNET BIH 2017 je 01. 10. 2017 do 21:00 h.

Također vi odlučujete ko će biti ovogodišnja i MISS TELEVOTING BIH 2017. Ona djevojka koja bude imala najveći broj poziva (broj za glasanje naveden na svakoj fotografiji), od danas pa do kraja finalnog izbora, plasirat će se  u TOP 12 na finalnom izboru Miss BiH za Miss Svijeta i ponijet će lentu MISS TELEVOTING BIH 2017. Cijena poziva je 1 KM + 17% PDV.

Podržite svoje favoritkinje I odlučite ko će ponijeti jednu od ove dvije najvažnije lente I proći direktno u superfinale.

RSD Sloboda